2a divisió FEF

Proposta de grups

Segona B. La FEF té una idea de la composició de les quatre lligues de la categoria del bronze que haurà de ser aprovada per la comissió de 2a B. En el grup 3 hi ha els catalans, els valencians i els aragonesos

La FEF ja té una proposta dels quatre grups de segona B per a la temporada 2019/20. La idea de composició de les lligues, que haurà de ser aprovada el pròxim 10 de juliol per la comissió de segona B, presenta algunes novetats que ja ahir, tot i no ser oficials, van fer parlar. En el cas del grup 3, en el qual jugaran Olot i Llagostera, continuarà igualment compost pels equips catalans, valencians i aragonesos, sense la presència, però, de l’Atlètic Balears, el campió del curs passat, que no va poder assolir l’ascens en el play-off. Precisament, amb aquesta redistribució, l’Atlètic Balears aniria a parar en el grup I, que és el que aixeca més controvèrsia per la llunyania geogràfica dels integrants. I és que en aquest grup hi hauria els equips gallecs, madrilenys, balears, asturians, el Las Palmas B i el Melilla.

GRUP I
GALÍCIA: R. Ferrol, Pontevedra, Coruxo i Celta B. MADRID: Getafe B, Rayo Majadahonda, Atlético B, Real Madrid Castella, San Sebastián, Internacional i Las Rozas. BALEARS: Peña Deportiva, Atlétic Balears iEivissa. ASTÚRIES: Oviedo B, Langreo, Sporting B i Marino de Luanco. CANÀRIES: Las Palmas Atlético. MELILLA: Melilla.
GRUP II
PAÍS BASC: Barakaldo, Athletic B, Leioa, Amorebieta, Real Sociedad B, Arenas Club, Real Unión, Alavés B. LA RIOJA; Club Haro, Logroñés i Calahorra. NAVARRA: Osasuna B, Izarra i Tudelano. CASTELLA I LLEÓ: Leonesa, Guijuelo, Unionistas S., Salmantino, Burgos i Valladolid B.
GRUP III
CATALUNYA: Llagostera, Olot, Reus, Nàstic, Cornellà, Espanyol B, Lleida, Badalona, Barça B, Prat i Sabadell. VALÈNCIA: Oriola, Hèrcules, Vila-real B, Atlètic Llevant, València Mestalla, Castelló i la Nucia. ARAGÓ: Ebre i Eixea.
GRUP IV
ANDALUSIA: Còrdova, Recreativo, Marbella, San Fernando, Sevilla Atlético, Linense, Atlético Sanluqueño, C.R. Granada, Algesires i Cadis. EXTREMADURA: Mèrida, Badajoz i Don Benito. MÚRCIA: Ieclà, Cartagena, UCAM Múrcia i Múrcia. CASTELLA-LA MANXA: Talavera, Villarrubia i Villarrobledo.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)