Girona

El cinquè a cost zero

Diamanka. El senegalès arriba a Montilivi després que el Girona hagi fet quatre moviments previs: Jairo, Maffeo, Juan Carlos i Gual

A només dos dies d’arrencar els motors de la temporada 2019/20 amb les primeres revisions mèdiques, el Girona suma una peça més al projecte que encapçalarà Juan Carlos Unzué. Diamanka és la cinquena incorporació i arriba després de l’aterratge de quatre homes més: Jairo, Maffeo, Juan Carlos i Marc Gual. En tots els casos es repeteix una característica, i és que el club de Montilivi encara no ha hagut de pagar cap clàusula de rescissió per aconseguir els serveis d’algun dels cinc jugadors que ha incorporat: Jairo, propietat del Girona, torna després d’una cessió al Cadis; Maffeo i Gual s’incorporen com a cedits de l’Stuttgart i del Sevilla, respectivament, i Juan Carlos i Diamanka han signat després d’acabar el contracte amb els seus anteriors clubs. Coris, en propietat i cedit els dos darrers cursos, també té possibilitats de quedar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)