3a divisió FEF

Dembo intentarà aixecar el vol de nou a Peralada

3a divisió. Gairebé dos anys després de la greu lesió de genoll, l’extrem arriba a l’Alt Empordà, on també l’acompanyarà Carles Puig, del Girona B

En la jornada d’ahir l’Olot va anunciar la desvinculació del club de Dembo Batchilly. L’extrem, de 25 anys, va ser una peça important en la temporada de l’ascens a segona divisió B –37 partits jugats i sis gols–, però una greu lesió de genoll en la pretemporada prèvia al seu debut en la categoria de bronze va frenar de cop la seva progressió. De fet, Dembo no ha pogut tornar a jugar des d’aquell agost del 2017, però ara, en la recta final de la seva recuperació, el Peralada ha decidit apostar per ell. Amb la supervisió del president dels de l’Alt Empordà –Miquel Llobet és un reconegut cirurgià ortopèdic i traumatòleg esportiu–, el nou futbolista dels verd-i-blancs acabarà de posar-se en forma durant la pretemporada i la previsió és que pugui competir d’aquí a un mes i mig o dos.

Més enllà de l’arribada d’un home d’atac com Dembo, el Peralada també s’ha reforçat amb Carles Puig, lateral de 21 anys amb experiència a tercera. Puig va competir en aquest nivell amb el Figueres durant el curs 2017/18 i fins al gener passat, quan es va incorporar al Girona B, on ha jugat la darrera mitja temporada.

A punt per arrencar

El projecte que encapçalarà Albert Carbó des de la banqueta començarà els entrenaments demà, amb l’objectiu que els futbolistes ja tinguin un punt de rodatge abans del primer partit amistós que jugaran dimarts que ve contra el primer equip de l’Espanyol. Ara mateix, l’equip de l’Alt Empordà disposa de dotze efectius de la primera plantilla i l’objectiu és fer encara sis o set reforços més però amb un perfil específic: busquen futbolistes joves, i per això l’àrea esportiva se centra a buscar peces que acabin l’etapa de juvenil o també que hagin destacat en categories inferiors a la tercera divisió, on competirà el Peralada.

LA PLANTILLA

12
jugadors
del primer equip té el Peralada. Falten fitxatges i es comptarà amb joves del planter

RODATGE INICIAL

Demà comencen els entrenaments, ja que dimecres que ve reben l’Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)