Girona

Dues cites d’estiu a Montilivi

Amistosos. El Girona afegeix la visita de l’Osca, el 10 d’agost, al trofeu Costa Brava, contra el Montpeller

El Girona, que sol programar poca activitat de pretemporada a Montilivi, jugarà dos partits a l’estadi abans de la competició oficial. El cap de setmana previ a la primera jornada de lliga –l’equip debutarà a casa contra l’Sporting–, el conjunt blanc-i-vermell rebrà l’Osca (20 h), un dels equips que també ha baixat de primera divisió. El conjunt aragonès haurà jugat dos dies abans al camp de l’Olot. Els gironins, que per al dia abans tenen programat un partit al camp del Nàstic, jugaran també a Montilivi el trofeu Costa Brava, el 3 d’agost contra el Montpeller.

Pendents del Leeds

Amb cinc amistosos confirmats, el Girona ha d’acabar de tancar la llista de pretemporada. El club negocia amb el Leeds United, que de fet va anunciar al seu lloc web oficial un partit contra els gironins el dissabte 27 de juliol. El primer equip del Leeds, però, juga aquell mateix dia a Càller, just després de tancar una gira per Austràlia. La idea del conjunt anglès és enfrontar-se al Girona amb un equip de reserves i no pas al seu estadi, sinó en un de molt més petit a Tadcaster. L’acord encara no està tancat.

Dissabte 20/7 Barcelona
Bournemouth-Girona (20 h) Estadi Olímpic Lluís Companys
Dijous 25/7 Derby
Derby County-Girona (20.45 h) Pride Park Stadium
Dissabte 3/8 Girona
Girona-Montpeller (20.30h) Montilivi (trofeu Costa Brava)
Divendres 9/8 Tarragona
Nàstic-Girona (20 h) Nou Estadi
Dissabte 10 d’agost Girona
Girona-Osca (20 h) Montilivi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)