Girona

Pau Miguélez, al Sevilla

Cedit. El prometedor extrem esquerre jugarà a préstec el curs vinent a les files del filial sevillista amb una opció de compra al final de la temporada

Pau Miguélez no jugarà al Girona la temporada vinent. El prometedor extrem esquerre, fitxat l’estiu passat per l’entitat gironina procedent del Racing de Santander, club en el qual va formar-se, defensarà ara la samarreta del Sevilla Atlético a la segona divisió B.

El futbolista, de 20 anys, que va disputar la temporada passada amb el Peralada, equip amb el qual va acumular 37 partits i va marcar set gols, se’n va al filial sevillista com a cedit fins al final de la temporada, amb una opció de compra per part del club andalús un cop s’acabi.

“Estic molt content per haver arribat a un dels clubs més grans del món perquè és un pas important i donaré el màxim per demostrar que puc estar aquí. La idea és aquesta, donar-ho tot per continuar alguns anys més aquí”, va dir el jugador a la seva arribada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)