Girona

Diamanka: “He vingut aquí perquè vull fer un pas més”

Girona. El migcampista senegalès es mostra ambiciós en la seva presentació com a nou futbolista del Girona: "Vull jugar a primera"

Pape Diamanka ha estat presentat aquest migdia com a nou futbolista del Girona. El migcampista senegalès, que arriba lliure després d’haver acabat contracte amb el Numància i que signa per tres anys, s’ha mostrat il·lusionat amb el repte que se li presenta al conjunt blanc-i-vermell. “He vingut aquí perquè vull fer un pas endavant i el Girona també aspira a anar a més. Vull jugar a Primera”, ha manifestat el futbolista. “Soc un treballador, vinc per ajudar l’equip a complir l’objectiu. Ganes i treball no me’n falten”, ha afegit.

El jugador de 29 anys ha explicat que espera fer-se amb un lloc en l’onze de Juan Carlos Unzué: “Estem a pretemporada i partim tots des de zero. L’entrenador està per ajudar-nos i nosaltres hem de treballar per guanyar-nos un lloc”. I finalment ha assegurant que és normal que el Girona tingui pressió, perquè ve de primera i té la missió de tornar-hi. “Sabem quin és l’objectiu però hem d’anar pas a pas per que la segona és una categoria molt complicada”, ha indicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)