3a divisió FEF

El Figueres amplia l’equip amb l’uruguaià Bicker

3a divisió. El nou futbolista de 26 anys pot actuar tant d’interior com d’extrem dret i aterra a Europa per mitjà de la Unió. La primera plantilla blanc-i-blava consta ara de dotze efectius

Tres setmanes després de l’últim fitxatge, la Unió va anunciar ahir un altre reforç per a la plantilla que dirigirà Xavi Agustí i l’aposta és sorprenent. Es tracta de César Bicker, jugador de 26 anys que aterra al futbol europeu per mitjà de la Unió. El nou futbolista blanc-i-blau pot actuar tant d’interior com d’extrem per la banda dreta i la intenció és que aporti el seu desequilibri i visió ofensiva a la plantilla. Format al planter del Montevideo Wanderers –noms com l’exjugador del Real Madrid i l’Osasuna Pablo García, o Muslera són producte d’aquest club–, Bicker va arribar a debutar a la primera divisió de l’Uruguai sent juvenil. Al llarg de la seva carrera ha competit en diversos equips de la segona divisió del país de l’Amèrica del Sud, i després d’un curs amb el Rocha, aquest estiu va decidir participar en el Training Camp Barcelona Costa Brava, una mena de càsting de futbolistes en què va ser escollit el millor entre tots els participants.

Del despatx al camp

Amb dotze futbolistes de la primera plantilla confirmats, en els pròxims dies s’espera que la feina als despatxos de la Unió sigui ben intensa per poder tancar algun reforç més. La intenció és que amb el suport d’algun futbolista del planter, la Unió disposi de 21 efectius. Un porter, un lateral esquerre, un mig, un extrem i un punta són les prioritats de l’àrea esportiva abans que comenci la temporada. Els jugadors faran el primer entrenament del curs 2019/20 dilluns que ve a les vuit del vespre a Vilatenim. Durant la preparació, està previst que l’equip jugui onze partits amistosos. El primer confirmat, el dia 28.

DESTACAT

Bicker va ser escollit el millor jugador en el Training Camp Barcelona 2019

La Unió estrena samarretes

El Figueres va presentar les samarretes per al curs 2019/20. La primera mostra unes franges més àmplies que l’anterior, mentre en la segona es recupera el color rosa amb tocs blanc-i-blaus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)