Girona

Fer caixa o guanyar un extrem diferencial

Pedro Porro. El futbolista de 19 anys és una peça cobejada en el mercat, per la qual el Girona aspira a aconseguir com a mínim uns 15 milions

Un dels vuit laterals que hi ha a la plantilla del Girona és Pedro Porro, d’altra banda un dels principals candidats a sortir en aquest mercat d’estiu. El futbolista de 19 anys va demostrar en el seu primer curs a primera divisió que està àmpliament preparat per a la categoria, en què va protagonitzar actuacions molt notables, i la seva edat li dona encara un marge de millora i una projecció molt interessants. Tot plegat fa, doncs, que el de Don Benito sigui una peça molt cobejada entre els equips d’elit, que veuen en ell, ara que està en un equip de segona divisió, una gran oportunitat de mercat.

El Girona, però, si l’ha de perdre, en vol aconseguir un bon pessic, d’entre 15 i 20 milions d’euros, fet que el convertiria en el traspàs més alt de la història del cub, situat ara en els deu milions que va pagar la Real per Portu. Tot i que diversos equips hi han mostrat interès, amb el València com un dels més insistents, de moment no s’ha arribat a cap acord amb ningú.

En aquest sentit, Porro tampoc ha fet cap moviment públic per forçar res. El jugador està agraït al club que li va fer confiança i li va permetre debutar en la màxima categoria i no ha dit una paraula més alta que l’altra. De fet, al principi de la setmana, en passar les revisions mèdiques, va parlar pels mitjans del club i va fer unes declaracions neutres en què es va mostrar amb ganes de començar la temporada.

El seu adeu ompliria les arques del club blanc-i-vermell; ara, si no marxés, l’equip guanyaria un extrem diferencial en la categoria. Amb Maffeo de lateral, Porro tornaria amb tota seguretat a la seva posició originària, d’extrem, i seria un reforç, amb el qual no es compta, que suposaria un salt de qualitat important al conjunt gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)