Girona

El Girona s’estrenarà el diumenge 18 d’agost a les 21 h

Ahir es van donar a conèixer els horaris de les tres primeres jornades de segona divisió A, que arrencarà el dissabte 17 d’agost amb els partits Racing-Màlaga i Lugo-Extremadura. El Girona, per la seva part, no ha tingut gaire sort amb cap dels horaris perquè és, de moment, un dels equips més sol·licitats per les televisions. L’estrena dels gironins en el retorn a la categoria de plata amb Juan Carlos Unzué serà el diumenge 18 d’agost a les 21 h, a Montilivi contra l’Sporting. El duel servirà per veure l’aspecte de Montilivi després de la retirada de les dues graderies superiors dels gols i també quina és la resposta de l’afició després de viure la desgràcia del descens. El debut serà en obert, per Gol.

On el conjunt blanc-i-vermell ha sortit més malparat dels horaris és en la segona i en la tercera jornada. En la primera visita a domicili, en la segona jornada, els gironins obriran foc amb un matx que es disputarà al camp de l’Albacete el divendres 23 d’agost a les 22 h. El partit serà retransmès per Vamos, un dels canals que comencen aquesta campanya amb la segona divisió A.

Per acabar de tocar gairebé tots els dies i, sobretot, els horaris més complicats, el Girona s’enfrontarà al Màlaga en la tercera jornada, el dilluns 2 de setembre a les 21 h, en un xoc que tindrà lloc a Montilivi i es veurà per Gol. En aquesta ocasió als gironins els tocarà tancar la jornada en un altre duel en què la resposta de l’afició serà tota una incògnita. L’encant d’aquest duel serà el de veure els blanc-i-vermells a casa, tornant-se a enfrontar amb el Màlaga, que en el primer curs a primera va ser el rival contra qui els de Pablo Machín van aconseguir encetar el caseller de victòries en la màxima categoria.

Amistós contra el Leeds

El Girona té lligat un altre amistós per a la pretemporada. Serà contra el Leeds United, el dissabte 27 de juliol a la CFA (City Football Academy), la ciutat esportiva del Manchester City (18 h). Aquest serà l’últim que els gironins disputaran a Anglaterra, on també s’enfrontaran al Derby County, el dijous 25 (20.45 h). El duel contra el Leeds serà en principi contra un conjunt de reserves, ja que el primer equip dirigit per Marcelo Bielsa juga aquell mateix dia a Càller, just després de tancar una gira per Austràlia.

Entrades per al Costa Brava

El Girona va posar ahir a la venda les entrades per a la 43a edició del Trofeu Costa Brava, que enfrontarà el conjunt blanc-i-vermell amb el Montpeller el dissabte 3 d’agost (20.30 h) a Montilivi. L’equip francès, orientat per Michel Der Zakarian, serà un rival exigent per als de Juan Carlos Unzué, ja que va acabar sisè la campanya passada a la Ligue 1 i va lluitar durant bona part de la temporada pels llocs europeus. La compra de les entrades pot fer-se a taquilles o per via electrònica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)