Girona

"Vull ajudar per tornar el Girona a primera"

Girona. Samu Saiz ha estat presentat com a nou futbolista del conjunt blanc-i-vermell

En un dia el Girona ho ha fet tot, ha anunciat el fitxatge de Samu Sáiz i l’ha presentat. D’aquesta manera, el club blanc-i-vermell, després de comunicar que ha acordat amb el Leeds el traspàs del jugador, que firma un contracte a Montilivi fins al juny del 2023, l’ha posat en escena.

En la primera aparició com a futbolista del club gironí, Saiz s’ha mostrat ràpidament compromès amb la missió de pujar a primera. “Tenim un equip competitiu i el que vull és integrar-me ràpid per ajudar a aconseguir l’objectiu que és tornar el Girona a la màxima categoria”.

El jugador també ha agraït al Girona que hagi confiat en ell "en una situació complicada", ja que s’ha vist esquitxat pel cas Oikos. "Hem demanat l’arxiu de la causa, esperem que en un mes o dos això quedi per a la història perquè està sent un turment". "Al principi tot ha estat complicat, per la família i per mi que ens etiqueten en unes coses que no son certes", ha indicat.

Ja sobre futbol, ha parlat sobre quina és la seva posició ideal al camp. "M’agrada darrera del davanter, però he jugat molt per les dues bandes. L’important és ajudar i acompanyar a l’equip", ha explicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)