3a divisió FEF

Continua la reconstrucció

3a divisió. El Figueres, que continua configurant la plantilla després de les onze baixes que ha tingut, anuncia la incorporació de Jonathan Dubasin, que arriba cedit pel Girona

El Figueres continua treballant per reconstruir la plantilla després d’afrontar les onze baixes que ha tingut. De moment ja ha igualat els efectius i ahir va anunciar l’onzena incorporació, Jonathan Dubasin, que aterra a la Unió cedit pel Girona, amb el qual va jugar la temporada passada en el juvenil de divisió d’honor, que va mantenir la categoria. Dubasin s’uneix doncs a Genís Balaguer i Pepu Soler (Palamós), Mario Jiménez (Llagostera B), Carles Gallardo (Banyoles), Uri Ayala (Reus B), César Bicker (Rocha FC), Ousman Touray (Ascó), Romans Carrillo (Sabadell) i a Medinilla i Marc Carreras (del juvenil) com a nou futbolista de l’equip figuerenc dirigit per Xavi Agustí.

Dubasin, de 20 anys i internacional sub-19 amb Bèlgica, va disputar la temporada passada 25 partits en el juvenil blanc-i-vermell entrenat per Àlex Marsal, amb el qual va ser 18 vegades titular i va jugar un total de 1.404 minuts. En tot el campionat de lliga, l’extrem va veure cinc targetes grogues i va marcar un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)