Girona

Samu Saiz

Mitjapunta del Girona

“Oikos? Espero una solució aviat perquè està sent un turment”

Tot just la setmana passada, Samu Saiz declarava al palau de justícia d’Osca com a investigat per la presumpta trama de partits arreglats i apostes. Sempre ha negat qualsevol vincle en el cas Oikos, i ahir no va tenir cap problema a parlar-ne durant la presentació a Montilivi. D’entrada, per agrair la confiança del Girona. “Per l’aposta que ha fet per mi en una situació complicada. Es van posar en contacte amb mi i en un parell de dies ho vam tenir arreglat. Vull que el Girona estigui tranquil perquè se solucionarà.” A Samu Saiz, investigat per un Sariñena-Cariñena, se li imputaven quatre càrrecs. “El principi ha estat complicat, per a la família i per a mi, perquè ens etiqueten en unes coses que no són certes. Ens han tret tres dels quatre càrrecs i ara només en queda un. Hem demanat l’arxivament, i esperem que d’aquí a un mes o dos se solucioni tot i quedi per a la història, perquè està sent un turment, la veritat.”

El Girona ja havia contactat amb el futbolista abans que esclatés el cas. “En Quique fa uns quatre mesos es va posar en contacte amb el representant, amb la idea de fitxar a primera. Arran del cas, les coses es van torçar una mica, però el Girona va continuar confiant en mi. I quan ens vam tornar a posar en contacte, no vam dubtar ni un segon.” Quique Cárcel també va respondre si el club va dubtar de contractar el jugador investigat: “Nosaltres no podem obviar el que ha passat. Hem sigut molt oberts amb ell, que ens ha manifestat que el primer interessat que tot se solucioni és ell, que també ha tingut molts problemes per això. Nosaltres no hem anat contra cap persona ni contra cap club. De fet, demanàvem una lliga de 21 equips. I en el seu cas, hem xerrat amb ell i estem molt tranquils. Té ganes que se solucioni i no hi ha cap problema.”

Compatible amb Borja

Cárcel veu Samu Saiz “un jugador diferencial” a segona. “Pot jugar en diferents situacions. On està més còmode és a prop de l’àrea.Té gol i bon joc entre línies. És molt compatible amb Borja, un jugador que té qualitats com ell però crec que són compatibles”, va insistir el director esportiu. “El mister haurà de decidir on juga, però com més a prop de l’àrea i del gol estigui, més còmode estarà.” En la mateixa línia, el madrileny va indicar: “M’agrada jugar per darrere del davanter, però també ho he fet per les dues bandes. Si hi ha bons jugadors, la competitivitat és màxima.” Saiz va viure la davallada del Girona –“va ser una tragèdia, després de tenir 34 punts faltant deu jornades”– però veu “un projecte força ambiciós” a Montilivi.

REACCIONS

No hem anat contra ningú ni contra cap club; demanàvem una lliga de 21 equips. Hem parlat amb ell i estem tranquils
M’agrada jugar per darrere del davanter, però també ho he fet per les dues bandes. Si hi ha bons jugadors, la competitivitat és màxima
Samu Saiz
Vull que el Girona estigui molt tranquil perquè crec que d’aquí a un mes o dos tot estarà solucionat
Arran del cas, les coses es van torçar una mica, però el Girona va confiar en mi. I quan vam tornar a parlar, no vam dubtar ni un segon
Samu Saiz és un jugador diferencial. El volíem a primera, però va ser inviable. Estem molt contents de tenir-lo aquí
Quique Cárcel
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)