2a divisió FEF

El primer test del curs acaba amb victòria (1-0)

Amistós. L’Olot supera l’Al-Arabi Sports Club amb un gol d’Hèctor Simón en la primera part, que decideix un primer partit molt seriós dels de Raúl Garrido

Després de tres dies i cinc sessions d’entrenament, l’Olot es va estrenar ahir en un partit a porta tancada al Golf Peralada contra l’Al-Arabi Sports Club de Qatar. Com sempre, en els primers compromisos, el resultat no importa gaire, però els olotins van poder assaborir de nou el gust de la victòria, amb un partit molt seriós en tots els sentits que va deixar bones sensacions.

La victòria la va consumar un golàs d’Hèctor Simón en el minut 20 de la primera part. El migcampista de Llançà va engaltar de volea la pilota en un córner servit per Eloi Amagat i va clavar-la al fons de la porteria. Va ser el premi a uns primers minuts en què l’Olot va controlar el partit completament, amb el lideratge d’Hèctor Simón i una molt bona imatge del jove Joel Arumí. En la segona part, el partit va perdre una mica d’intensitat i ritme. Els qatarians, molt voluntariosos però poc resolutius, van buscar el gol de l’empat, però els de Raúl Garrido van estar molt segurs en defensa i van concedir poques ocasions. De fet, el gol el va tenir a tocar l’Olot, en una rematada de Masó que va topar amb el pal.

El partit va servir per veure els primers minuts amb la samarreta vermella de Joel Arimany, però no hi va participar Vivi per precaució, ja que acaba de superar una lesió important. Tampoc hi va ser Marc Mas, que estava negociant el seu fitxatge amb el Sundsvall.

ABSENT

Marc Mas ja no va ser en el partit a Peralada perquè estava resolent el seu futur
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)