Girona

Gerard Gumbau, una alternativa gironina

Retorn. El Girona s’interessa pel jugador de Campllong, que té un any més de contracte a Leganés

Gerard Gumbau interessa al Girona. El club blanc-i-vermell veu en el jugador de Campllong un bon perfil per reforçar el centre del camp, que necessita una o dues peces més. L’interès és de fa setmanes i, tot i que Gumbau té una temporada més de contracte amb el Leganés i el Girona ha baixat a segona A, el club de Montilivi confia en la capacitat d’atracció d’un projecte pensat per tornar a la màxima categoria. Esquerrà com Granell, Gumbau pot jugar d’interior o com a pivot per davant de la defensa, tot i que és probable que el club busqui també un altre jugador de tall més defensiu per al mig del camp.

Amb Unzué en el Barça

Gerard Gumbau va completar tota l’etapa de formació en el Girona i va arribar a ser convocat amb el primer equip, però no hi va debutar. Se’n va anar al Barça B l’estiu del 2014, i en la seva segona temporada de blaugrana, Luis Enrique –amb Juan Carlos Unzué de segon entrenador–el va fer debutar a primera (tres partits). L’estiu del 2017, el de l’ascens del Girona, Gumbau va firmar un contracte per tres temporades amb el Leganés, amb el qual ha jugat 41 partits (25 i 16) els dos últims cursos.

El Leganés, amb el qual negocia el Girona per Gumbau, és un dels clubs que més s’han interessat per Borja García, tot i que l’ha frenat la clàusula de rescissió del mitjapunta. A primera, el club gironí ja va pescar a Butarque, amb David Timor i Raúl García.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)