3a divisió FEF

De nou, amb el mínim

Amistós. El Figueres continua amb la seva posada a punt i supera l’Escala (1a catalana) amb un gol de Sergio Álvarez. La Unió ja va vèncer 0-1 el Marca de l’Ham diumenge en l’estrena

l’escala 0 figueres 1

L’ESCALA:Moha, Pau Ribas, Argi, Sergi Ramírez, Juan, Mussa, Uri, Ayoub, Tori, Jam i Nasi. També van jugar: Company, Botxi, Fortea, Marçal, Chami, Gallardo, Pau Castells, Haiba, Oscar Pedroza, Lluís i Koli.FIGUERES:Romans, Pol Tarrenchs, Genís Balaguer, Gallardo, Mario, Marc Reñé, Bora, Marc Carreras, César Bicker, Ousman i Sergio Álvarez. També van jugar: Adrià Serra, Oriol Ayala, Pepu Soler, Medianilla, Dubasin, Maxi Rodríguez, Jawo i Pau Baró.GOLS:0-1 (53’) Sergio Álvarez.ÀRBITRE:Boada Barcelona.T.G.:al local Marçal.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al municipal de l’Escala.

El Figueres va superar a l’Escala en l’amistós disputat ahir al municipal escalenc (0-1). Un gol del veneçolà Sergio Álvarez va decantar la balança en favor dels de Xavi Agustí, que diumenge ja havien vençut, també per la mínima el Marca de l’Ham, en l’estrena de la preparació.

En l’inici, la igualtat va ser la nota predominant i Genís va començar avisant amb un xut encreuat. En el 20’, Ousman ho va provar des de la llarga distància i quatre minuts després Sergi Álvarez va tenir a les seves botes el 0-1. El xut de l’atacant, però, va sortir fregant el pal de la porteria local.

La Unió va portar el pes del partit i va dominar llargues estones, però no va tenir prou profunditat i malícia per gaudir d’ocasions clares i perforar la porteria d’un equip escalenc ben col·locat i solidari en les tasques defensives.

En l’inici de la segona part, el Figueres es va avançar gràcies a una diana de Sergio Álvarez de xut encreuat amb l’esquerra. El punta va definir molt bé una jugada personal plena de potència (53’). El gol va esperonar els figuerencs, que amb un Dubasin profund i vertical van aconseguir canviar la velocitat del matx. Marc Carreras i Pepu Soler van tenir opcions per ampliar l’avantatge, però no van estar prou encertats. Com és habitual en els partits de pretemporada, els múltiples canvis van trencar el ritme del joc i la intensitat es va anar apagant.

L’Escala no es va donar per vençut a causa del mínim desavantatge de 0-1 i va provar de sorprendre els blanc-i-blaus a través de dos contraatacs que van posar a prova la transició i el balanç defensiu de l’equip visitant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)