Girona

Més fitxatges, però amb paciència

El mercat. Unzué analitza la situació de la plantilla i anuncia que cal fer quatre o cinc incorporacions més per donar-la per tancada. Tot i les necessitats, el tècnic demana tranquil·litat per no equivocar-se i confiança en Quique Cárcel

El tècnic del Girona va aprofitar la roda de premsa prèvia al trofeu Costa Brava per analitzar la situació de l’equip. Entre els diferents temes que va tractar, Unzué va ser molt clar amb relació a les necessitats que encara té per tancar la plantilla. “Dependrà una mica de si alguns jugadors acaben sortint o no, i en aquest sentit sé que el club està fent un gran esforç per mantenir la columna vertebral i jugadors que considerem imprescindibles, tot i que això comporti una despesa. De totes maneres crec que encara hem de portar quatre o cinc jugadors nous per millorar la plantilla”, va deixar clar Unzué, que tampoc va donar cap importància al fet que encara no estiguin tancats: “Hem de tenir tranquil·litat perquè arribin i deixar treballar la direcció esportiva sense ser impacients. No podem tenir pressa perquè no ens podem equivocar i no paga la pena tenir un jugador dues setmanes abans si al final no és la millor opció.” De fet, Unzué va anar un pas més enllà i va assegurar: “D’aquí a dues setmanes el mercat canviarà molt, perquè hi ha jugadors que ara es veuen a primera però després no hi tenen lloc i potser se sentiran atrets pel nostre projecte.” El tècnic també té en compte els joves que té en la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)