Girona

Maffeo reapareix amb una màscara i ja està disponible

A punt. El barceloní es va reintegrar ahir al grup catorze dies després de rebre un cop a l’ull a Manchester que el va obligar a deixar l’estada a Anglaterra i a passar per la sala d’operacions

Pablo Maffeo ja es va entrenar ahir amb el grup, catorze dies després d’haver rebut un fort cop a l’ull que el va obligar no només a abandonar l’estada a Manchester abans d’hora (el 25 de juliol), sinó també a passar per la sala d’operacions (l’endemà mateix, a Barcelona). Tot i que la intervenció no era complicada i va sortir bé –el lateral es va fer una fractura al sòl de l’òrbita de l’ull esquerre–, sí que la recuperació aconsellava cautela i paciència. De fet, el futbolista cedit per l’Stuttgart va haver d’evitar en tot moment participar en els treballs grupals perquè qualsevol cop a l’ull hauria estat un fre en la seva evolució i l’hauria obligat a començar altre cop de zero. Malgrat reintegrar-se ahir al grup, ho va fer extremant les precaucions i utilitzant una màscara que li protegeixi la zona afectada. El futbolista ja va fer tota la sessió al ritme dels companys i la previsió és que continuï amb la màscara per entrenar-se i per jugar almenys un dels dos partits d’aquesta setmana (al camp del Nàstic i a Montilivi contra l’Osca). En la pretemporada, el futbolista de Sant Joan Despí es va perdre el primer amistós contra l’Al-Arabi i només ha pogut disputar 45 minuts contra el Bournemouth a l’estadi Olímpic, en què Unzué el va situar de central.

Pas endavant de Coris

L’altra notícia destacada de la sessió d’ahir va ser que Sebas Coris ja va fer part del treball de camp integrat en el grup. El tossenc ja va treballar a bon ritme dilluns a l’Escala, on va fer carrera contínua precisament al costat de Maffeo. Ahir va pujar un graó en la seva exigència física i l’esquena li va respondre bé. Coris no ha disputat encara ni un sol partit oficial en tot el 2019. Els problemes a l’esquena es van accentuar al desembre (encara com a jugador del Nàstic) i al març va passar per la sala d’operacions. Amb contracte fins al juny, el club encara no li ha dit si li farà fitxa o si el cedirà altre cop com en les dues últimes temporades (primer a l’Osasuna i després al Nàstic).

Bounou i Planas

El porter no es va entrenar ahir per unes molèsties a l’espatlla que en principi no revesteixen gravetat. Tampoc ho va fer Carles Planas, tot i que l’absència del de Sant Celoni ja és més normal donat el seu llarg historial de lesions. El futbolista continua fent carrera contínua i treballant a banda del grup i difícilment participarà en els partits del cap de setmana. La seva pretemporada es resumeix a la segona part del duel contra l’Al-Arabi, i no la va acabar.

PAS ENDAVANT

El tossenc Sebas Coris evoluciona satisfactòriament i va fer part de la sessió amb el grup

NO HI HA MANERA

Lesionat en el primer amistós, Planas completarà una pretemporada gairebé en blanc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)