Girona

La primera prova definitiva

A Tarragona. El Girona visita el Nàstic (20 h) en el sisè amistós de la pretemporada amb la idea de donar els 90 minuts a una part de la plantilla. La resta jugarà demà contra l’Osca

Falta poc més d’una setmana perquè el Girona rebi la visita de l’Sporting a Montilivi en la primera jornada de lliga –serà el diumenge 18 a les 21 h– i la sensació és que als de Juan Carlos Unzué encara els falta molt de rodatge, sobretot als jugadors que han tingut problemes físics durant la pretemporada i s’han perdut més d’una cita. Precisament per mirar d’avançar en la preparació el Girona jugarà avui el sisè partit de pretemporada al Nou Estadi de Tarragona contra el Nàstic, el rival de categoria inferior (segona B) que els gironins es trobaran en aquesta pretemporada. El duel arriba després d’encadenar dues derrotes en els dos últims compromisos, contra el Leeds a la ciutat esportiva del Manchester City i contra el Montpeller a Montilivi en el duel corresponent al trofeu Costa Brava. Abans d’aquests mals resultats el Girona havia iniciat la pretemporada de manera immaculada, amb les victòries contra l’Al-Arabi (2-1), el Bournemouth (1-2) i el Derby County (0-2).

El d’avui contra el Nàstic de Xavi Bartolo no serà l’únic duel d’aquesta setmana, i és que demà mateix el Girona tindrà una altra prova contra un altre dels equips que van baixar de primera divisió la temporada passada, l’Osca, que servirà per calibrar a la perfecció en quin estat arriba el Girona al començament de lliga aprofitant que serà l’últim amistós de la pretemporada. El fet de jugar dos partits consecutius no és casualitat, i és que el tècnic navarrès del Girona ja va avisar la setmana passada de la seva intenció d’augmentar els esforços de la plantilla. Per això, després de molts partits en què després del descans Unzué canviava pràcticament tot l’equip, el tècnic té previst fer jugar avui menys jugadors que acumulin ja esforços de 90 minuts –Alcalá és l’únic que ja va disputar els 90 minuts contra el Montpeller–. Per tant, els que no tinguin participació avui seran els que acumularan el bon gruix de minuts en el duel de demà contra l’Osca.

Viatgen tots

El Girona no va facilitar ahir la convocatòria, però tota la plantilla es desplaçarà al Nou Estadi. El partit podria servir per viure el debut en la pretemporada de Stuani, que ja fa més d’una setmana que es va incorporar als entrenaments, i de Bounou, tot i que té unes molèsties i podria ser baixa. Del bon grapat de lesionats que té el Girona el que podria reaparèixer és Maffeo, que ja té l’alta tot i haver de jugar amb una màscara.

17 de juliol
Girona - Al-Arabi
Riudarenes 2-1
20 de juliol
Bournemouth-Girona
Estadi olímpic Lluís Companys de Barcelona 1-2
25 de juliol
Derby County - Girona
Pride Park Stadium 0-2
27 de juliol
Girona-Leeds
CFA del Manchester City 2-3
3 d’agost
Girona-Montpeller
Montilivi (Costa Brava) 0-1
Avui
Nàstic-Girona
Nou Estadi de Tarragona 20 h
Demà
Girona-Osca
Montilivi 20 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)