Girona

El cas Bounou reapareix per tancar la pretemporada

Dubtes. Unzué reconeix que la situació del porter marroquí no és senzilla, elogia les actuacions de Juan Carlos i Suárez, i avisa que, si marxa, arribarà un altre porter a la plantilla

Al marge de Doumbia, a qui en espera de trobar una sortida el club va apartar de l’equip en la primera fase de la pretemporada i després ha reincorporat al grup tot i no comptar amb ell per a cap partit, només hi ha un jugador de la plantilla del Girona que s’ha quedat sense jugar ni un sol minut en els set partits de pretemporada. És el cas de Yassine Bounou, que des de fa mesos sembla que està protagonitzant un serial rere un altre. Al gener va ser el cas de la seva renovació –estava en el seu millor moment de forma i acabava contracte al juny, per tant era lliure de negociar amb qualsevol equip– i ara a l’estiu és tot el que envolta la seva possible sortida de Montilivi.

El marroquí va deixar molt clar abans de començar les vacances que la seva intenció era continuar jugant a primera divisió, tot convidant el club a buscar-li un traspàs. D’opcions n’hi va haver, i és que l’Espanyol i el Leganés es van interessar per la seva situació, però no es va aconseguir tancar un acord que podria haver omplert una mica més la caixa. Al final va arribar el dia de tornar de les seves vacances un cop la plantilla va tornar de l’estada a Manchester –va tenir uns dies de més per haver disputat la copa Àfrica amb la selecció del Marroc– i Bounou es va presentar a La Vinya. Des d’aquell dia, semblava que el marroquí apostava per quedar-se si no hi havia cap opció que fos interessant per a totes les parts.

Ara tot ha tornat a girar. El fet que no hagi jugat ni un sol minut abans de començar la lliga complica, i molt, la seva situació. I és que, si no hi ha una sorpresa immensa, el porter titular en el partit contra l’Sporting serà Juan Carlos, així que el marroquí d’origen canadenc ha passat de voler fitxar per un primera a veure’s, si més no inicialment, com a suplent amb el Girona a 2a A.

Públic i delicat

No veure’l en la convocatòria de dissabte contra l’Osca ja era el símptoma que alguna cosa passava, i en la roda de premsa posterior el tècnic, Juan Carlos Unzué, no ho va amagar. “Va arribar de la pretemporada amb alguna molèstia que tenia des del curs passat i no crèiem que fos interessant forçar per competir, i a més hi ha la incertesa de saber si acabarà sortint del club o no. Amb aquesta situació hem decidit actuar d’aquesta manera”, va sentenciar el tècnic, que va preferir que el marroquí veiés el partit des de la graderia a rodar-lo una mica abans de començar la lliga.

El tècnic també va elogiar les prestacions que han ofert durant la pretemporada el nouvingut Juan Carlos i Suárez, que tot i no estar confirmat sembla clar que acabarà formant part de la plantilla encara que sigui amb el rol de tercer porter. “Han estat a un nivell bastant alt. Suárez ha tingut bones intervencions en alguns partits i Juan Carlos va haver d’intervenir menys en les estones que va jugar, però quan ho va fer va ser transcendental”, valorava Unzué, tot afegint-hi que el porter havia estat “el millor” en el duel conta l’Osca.

Amb aquest nou escenari sembla clar que Bounou té un peu més a fora del club que no pas a dins, però com més passin els dies més es pot complicar trobar una opció per la dificultat d’arribar amb la competició en marxa. El Llevant, ara per ara, sembla el club més interessat en ell.

CONTRAST

El marroquí ha passat de voler fitxar per un 1a a veure’s d’entrada suplent a 2a A

CLAR

“Amb la incertesa de si surt o no hem decidit això”, va dir Unzué sobre no haver-lo convocat

HI HAURIA RECANVI

Si Bounou acaba sortint, Unzué ja va avisar que arribaria un altre porter
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)