Girona

Gràcies per tan poc

Rescindit. El davanter ivorià abandona la disciplina del Girona malgrat que tenia signades dues temporades més, fins al 2021. Segons el club, ha renunciat als dos anys que li quedaven

El “Gràcies, Doumbia” amb què el Girona va anunciar que el davanter ivorià abandonava el club de Montilivi només es pot entendre si el futbolista ha fet el gest de renunciar als dos anys que li quedaven de contracte, que vencia el 2021. Però si aquest agraïment és pel rendiment del jugador sobre la gespa, llavors és que el club simplement ha volgut ser políticament correcte, ja que el punta ha estat una ombra del que s’esperava d’ell. “Hi havia lliures el 12 i el 14, però com que el meu objectiu és molt alt, he escollit el 22. Per què no pensar que pot ser el nombre de gols?”, va manifestar el jugador el dia de la seva presentació, fa menys d’un any, el 29 d’agost. Al final, en va fer tres entre la lliga i la copa, dos dels quals no serveixen ni per alimentar un vídeo dels seus millors moments (al camp de l’Espanyol va marcar a empentes i rodolons després d’iniciar una acció d’un contra un amb cinc metres d’avantatge i al Wanda va desviar amb l’ungla un xut de Borja García que ja entrava).

Doumbia va ser una de les grans apostes del Girona l’estiu passat. Tot i arribar a cost zero, la inversió va ser superior als sis milions per tres anys de contracte. Tot i que el futbolista també va dir en la seva presentació que arribava “al 90%”, la sensació és que es va passar tota la temporada fora de forma. I la realitat és que a Montilivi no ha arribat ni una sola oferta per ell, cosa que ha impossibilitat que el Girona pogués fer negoci amb un traspàs. Ja serà prou bona notícia per al club si realment el futbolista ha cancel·lat el contracte sense percebre cap indemnització.

Estava escrit que el destí de Doumbia era lluny de Girona. Ni tan sols el van voler a l’estada de Manchester. I tot i reincorporar-se després als entrenaments amb el grup, Unzué no l’ha utilitzat ni un sol minut en la pretemporada en cap dels set amistosos. Amb 31 anys (la data oficial de naixement és el 31-12-1987), el futbolista no té edat de retirar-se, però caldrà veure si conserva una mica de cartell en lligues menors.

LLIGA
Partits 17
de 38 possibles (un 44,7%)
Minuts 539
de 3.420 possibles (15,7%)
Gols 2
L’1-3 al camp de l’Espanyol (1-3) i l’1-1 al camp del Betis (3-2)
Targetes grogues 2
Targetes vermelles 0
COPA
Partits 5
de 6 possibles (83,3%)
Minuts 329
de 540 possibles (60,9%)
Gols 1
El 3-3 al camp de l’Atlético (3-3)
Targetes grogues 0
Targetes vermelles 0

ELS NÚMEROS

En la presentació es va marcar la fita de 22 gols i s’ha quedat en tres, dos dels quals de rebot

TRES ANYS

Va arribar lliure, però el Girona va assumir una forta inversió de sis milions d’euros

EL CURS 2018/19

Seydou Doumbia va aterrar com un reforç estel·lar i la seva aportació ha estat sota mínims
L’escenari ideal era un traspàs, però a Girona no ha arribat ni una sola oferta per ell

EL PUNT FINAL

Doumbia ha estat mig apartat: ni va anar a l’estada de Manchester ni ha jugat cap amistós

PRETEMPORADA

No té edat de retirar-se (31 anys), però el seu rendiment ha caigut en picat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)