Girona

Preparat per al gran repte

A punt. El Girona presenta Ignasi Miquel, el seu nou central, que arriba amb l’ambició intacta tot i fitxar per un club de categoria inferior. El de Corbera es posa a total disposició d’Unzué

El Girona va presentar davant dels mitjans de comunicació el seu nou central. Ignasi Miquel, que ja ha participat en dues sessions d’entrenament amb els seus nous companys, arriba preparat per afrontar el repte de retornar a primera amb el Girona després de realitzar la totalitat de la pretemporada amb el seu ja exequip, el Getafe, i de participar en molts dels amistosos del conjunt madrileny. Ambiciós i sense por a la pressió, el de Corbera de Llobregat té clars els objectius del club de Montilivi i tot allò que pot aportar per ajudar a aconseguir-los.

“Quan estàs a primera el que vols es mantenir la categoria, però no crec que fitxar pel Girona sigui fer un pas enrere. El club té un projecte maco i ambiciós, i hi arribo per ajudar a complir els objectius”, exposava un Ignasi Miquel que, amb to ambiciós, afegia: “La pressió és una cosa que el club i els jugadors hem d’assumir de seguida. Sabem que la segona A és molt llarga i que hem d’estar preparats en tot moment per a tot allò que ens vindrà.”

Ignasi Miquel s’afegeix a la llista actual de centrals composta també per Alcalá, Juanpe i Muniesa, una competència que afronta amb esportivitat i humilitat: “La competència és dura, però sé que puc aportar moltes coses a l’equip. El dia a dia ens farà millorar i tot el bloc en sortirà beneficiat”, deia el defensa, que sap que la competència serà més o menys ferotge si el tècnic Juan Carlos Unzué decideix fer servir un dibuix tàctic amb tres centrals i dos carrilers o amb dos centrals i dos laterals en línia de quatre: “En el passat vaig jugar amb tres centrals i no em costarà adaptar-m’hi si ara hi he de tornar a jugar. De totes maneres, en els dos entrenaments que he fet ja he pogut comprovar que em puc compenetrar molt bé amb qualsevol dels meus companys de la defensa”, explicava el nou jugador del Girona.

El central aterra a l’equip gironí en plena forma i des del minut 1 es posa a total disposició del seu tècnic per debutar en la lliga diumenge que ve a 2/4 de 7 de la tarda a Montilivi contra l’Sporting: “Em moro de ganes de jugar el més aviat possible; he fet una bona pretemporada amb el Getafe i estic a punt si el tècnic ho vol”, comentava el futbolista durant la seva presentació a la sala de premsa de l’estadi Montilivi, plena de familiars i amics que volien donar suport a Ignasi Miquel.

ELS PROTAGONISTES

Conec la seva trajectòria des de fa molt temps i sé que és un jugador de primera divisió, per això ens guardem l’opció de compra

LA COMPETÈNCIA

El nou central haurà de lluitar per una posició amb Pedro Alcalá, Juanpe i Muniesa

EN FORMA

Ignasi Miquel ha fet tota la pretemporada amb el Getafe jugant amistosos

PREDISPOSAT

Quan estàs a primera el que vols és mantenir la categoria, però no crec que fitxar pel Girona sigui fer un pas enrere
Té bagatge en la categoria i arriba per ajudar-nos en un curs que serà exigent i molt complicat
Quique Cárcel
entrenador del girona
La competència és dura però sé que puc aportar moltes coses a l’equip. El dia a dia ens farà millorar i tot el bloc en sortirà beneficiat
Em moro de ganes de jugar, he fet una bona pretemporada a Getafe i estic a punt si el tècnic ho vol
Ignasi Miquel
central del girona
El futbolista ja ha jugat amb tres centrals i diu que s’adaptarà al que faci falta

Jozabed Sánchez (Celta) entra en escena

Tot i l’arribada de Gerard Gumbau per afegir competència al mig del camp, el Girona no s’aturarà a l’hora d’incorporar algun efectiu més per a aquesta demarcació. I és que els gironins tenen com una de les opcions que més els agrada el migcampista del Celta Jozabed Sánchez, la polivalència del qual el pot situar de mig centre, d’interior i de mitjapunta. Nascut a Mairena del Alcor el 1991, el mig encadena cinc campanyes a primera amb el Rayo Vallecano (50 partits i 11 gols) i el Celta (63 i dues dianes), el seu actual equip, que li estaria buscant una sortida després de l’arribada, ahir mateix, de Pape Cheikh procedent de l’Olympique de Lió. Jozabed també té experiència a segona A, quan després d’acabar la seva etapa amb el Sevilla Atlético, que competia llavors a segona B, va fitxar per la Ponferradina el curs 2012/13 (només tres partits) i posteriorment pel Jaén (36 enfrontaments). Tot i baixar amb els andalusos, el sevillà va fer un bon any que li va servir per fer el salt a la màxima categoria amb el Rayo Vallecano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)