Girona

José Alberto López

Entrenador de l’Sporting

“Ara arriba l’hora de la veritat. Segur que serà un partit dur”

L’Sporting va arribar ahir al migdia a Girona, procedent amb autobús de Barcelona on havia arribat amb avió, i a la tarda va entrenar-se a la ciutat esportiva de l’entitat blanc-i-vermella amb la mirada posada en el debut de lliga a Montilivi. Abans de tot, però, encara a terres asturianes, l’entrenador de l’equip, José Alberto López, va comparèixer davant dels mitjans, per donar les seves impressions prèvies a l’estrena. “Serà un partit dur, l’afrontem amb moltíssima il·lusió i optimisme”, va expressar. “Esperem veure un gran Sporting, que sigui capaç de tenir la pilota, de portar la iniciativa i que arribi a camp contrari amb gent”, va manifestar José Alberto López, que va aprofundir: “Vull un equip intens, agressiu després de pèrdua, que sigui capaç de tenir pilota i que domini tots els registres del joc. En aquesta categoria és molt important la contundència a les àrees.”

El tècnic va explicar que han tingut sis setmanes per preparar el partit. “La pretemporada es fa llarga per volum i la càrrega de treball i per la falta de competició. Pels que ens agrada competir, ara arriba el que és bo, és l’hora de la veritat”, va explicar l’asturià “content” amb una plantilla que no està tancada ja que “fins que no es tanqui el mercat tot és possible”.

Finalment, qüestionat sobre la complementarietat dels dos davanters Álvaro Vázquez i Uros Djurdjevic, va explicar que “poden jugar junts i s’entenen bé” i que “tenen diferents sistemes de joc”.

LA DAVANTERA

“Álvaro Vázquez i Djurdjevic poden jugar junts i s’entenen bé. Són complementaris”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)