Girona

El Girona empata (1-1) amb l’Sporting en l’estrena

Girona. El Girona, que juga contra deu més de mitja hora, acaba salvant un punt al minut 90 amb una diana de Borja García

Sensacions contraposades en l’estrena del Girona en la lliga. El conjunt dirigit per Juan Carlos Unzué no ha pogut superar a l’Sporting (1-1) en un partit en què ha jugat més de mitja hora contra deu i en què a la segona part ha generat ocasions per poder-lo guanyar, encara que també l’ha acabat pagant barata, ja que els visitants s’han avançat al minut 87 i ha estat un postrem gol de Borja el què ha acabat salvant un punt.

Ha mostrat dues cares el Girona; una a cada part. En la primera la versió oferta pel Girona ha estat poc engrescadora. Juan Carlos Unzué ha optat per els tres centrals, per tal de guardar-se una mica més al darrera, ha debutat Ignasi Miquel a l’esquerra, amb Maffeo i Mójica als carrils. Per davant d’ells un doble pivot format per Granell i Diamanka i al davant Borja, Gual i Jairo. No ha mesclat l’onze, amb una proposta més aviat conservadora, esperant a l’Sporting quan tenia la pilota, i prenent pocs riscos amb ella. D’aquesta manera, durant els primers 45 minuts ha resultat un enfrontament força tancat, amb els asturians ben endreçats en un 4-1-4-1, que han inquietat amb un parell de cavalcades de Pablo Pérez i una rematada de Djuka.

I és que el Girona no ha aconseguit generar res amb la pilota. Els dos pivots, Diamanka i Granell no han rebut pràcticament mai entre línies, i l’alternativa dels centrals quan tenien l’esfèrica era buscar el canvi d’orientació al carriler o en llarg a Gual, formules que no han funcionat. Només l’electricitat i rauxa de Jairo, han encès per moments a l’equip.

El pas pels vestidors però ha revitalitzat al Girona, que ha sortit amb una cara completament distinta. Aday ha entrat per Mójica i actiu i encertat ha aglutinat el joc per banda esquerra, alliberada per un Borja que ha començat a baixar i a rebre pilotes per dins, entre línies, allò que li estava faltant a l’equip. Les arribades del Girona s’han succeït, entre d’elles una claríssima del mateix Borja que Mariño ha neutralitzat, i en ple domini local, l’Sporting s’ha quedat amb deu, per l’expulsió de Damián, previa revisió del VAR.

Amb mitja hora per davant, Unzué ha mogut peces, ha fet entrar Samu Sáiz i Gumbau, que també ha debutat, i ha passat a defensa de quatre. Aleshores, amb un Borja desencadenat, que ajuntant-se amb Samu han creat perill sobre la porteria visitant, el Girona s’ha acostat Al gol, encara que al darrera també ha patit dos ensurts importants amb dues clares oportunitats de Djuka, aturada per Juan Carlos, i de Aitor, que s’ha topat amb el travesser. No ha perdonat a la segona Aitor, amb el partit agonitzant i, després d’una jugada individual, s’ha tret una fuetada per posar el 0 a 1. La resposta gironina ha estat immediata, Borja ha culminat una bona acció de Marc Gual per signar l’empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)