Girona

Juan Carlos Unzué

Entrenador del Girona

“Em quedo amb la reacció que ha tingut l’equip al 0-1”

Després d’un final trepidant en què es van veure els dos gols del partit que van suposar l’1-1 definitiu en el marcador, Juan Carlos Unzué va atendre els mitjans de comunicació per valorar l’estrena en el campionat de lliga del Girona. Satisfet en general de la feina dels seus futbolistes, el navarrès va admetre que a l’equip li falten coses per millorar, ordre tàctic i, en el cas d’ahir, atreviment: “El partit ha tingut moltes fases, i nosaltres hem estat bé en els dos inicis de cada part. Després ens ha costat controlar el ritme i l’Sporting ha estat més a prop del partit que volia”, comentava Unzué, que afegia: “En la segona ens ha beneficiat que es quedessin amb deu jugadors, però també ens ha tallat el ritme. Entenc que per ocasions i per com ha anat la part final del partit el resultat és força just.”

El tècnic del conjunt blanc-i-vermell va lloar la reacció dels seus jugadors després del 0-1 ja en el minut 87: “Tot i rebre un cop fort amb el 0-1, possiblement més amb el cor que amb el cap, no hem defallit i ens hem abocat a la porteria rival per fer l’empat”, deia l’ex del Celta, que també analitzava els canvis de sistema de l’equip, del 3-4-2-1 del primer acte al 4-3-3 en el segon, coincidint amb l’expulsió del visitant Damián Perez: “Pel que fa als sistemes, ja he dit moltes vegades que no tenen gaire importància, o no tota la que se’ls sol donar. En la primera no hem tingut la col·locació que requeria el rival i el joc, no hem tingut el control de la pilota i ens ha costat treure’ns la cotilla del primer partit, de jugar davant de la nostra afició, etc. És el que els he dit al descans, als jugadors, i mai els demano res que no puguin fer”, deia Juan Carlos Unzué, que puntualitzava referent al canvi de dibuix després de l’expulsió: “En la segona part hem canviat el sistema quan ells s’han quedat amb un jugador menys. Hem guardat Alcalá, que tenia targeta i, a més, ens sobrava un central. Amb el 4-3-3 teníem superioritat amb Samu Saiz entre línies”, sentenciava l’entrenador.

Stuani i el seu futur

Interrogat pel mercat i les incògnites que encara hi ha en la plantilla, el de Pamplona va ser clar: “Una de les coses bones que estigui obert és que ens falta algun futbolista i encara el podem portar. N’hi ha de dolentes, com que hi ha jugadors encara amb el futur per resoldre o aclarir, com Stuani. No puc fer que es tanqui el mercat avui mateix per a ell o segrestar-lo. Tenia molèsties físiques i durant la setmana no s’ha entrenat. Ens hem de posar al cap que és una situació d’incertesa i ho serà fins al 2 de setembre, és un fet que condiciona però que no és excusa pel resultat d’avui o per la trajectòria fins ara de l’equip”, admetia un Juan Carlos Unzué resignat amb la situació del davanter.

L’ORGULL

“Tot i rebre un fort cop, potser més amb el cor que amb el cap, no hem defallit”

CANVI DE SISTEMA

“Amb l’expulsió ens sobrava un central i amb el 4-3-3 teníem superioritat”

EL MERCAT

“La situació és d’incertesa i ho serà fins al 2 de setembre, però no és cap excusa”

“L’actitud ha estat impecable i n’estic orgullós”

El tècnic de l’Sporting, José Alberto López, també va atendre els mitjans per analitzar l’1-1 final: “Ho podem valorar i veure de moltes maneres, però marxem amb la sensació de perdre dos punts. Hem fet un partit bo en moltes facetes tot i jugar amb un home menys. L’actitud ha estat impecable i per alabar, tot i els obstacles. Estem construint una idea, i aquest és un bon inici de tot”, comentava l’asturià, que afegia: “Hem de sentir-nos orgullosos dels jugadors que tenim. Jugant onze contra onze, en la primera part hem estat superiors. En la segona, quan intentàvem aconseguir el control hem tingut l’expulsió. Hem tingut molt d’ordre i sacrifici, i podíem haver fet algun gol més”, va dir el tècnic de l’Sporting.

“Teníem un pla de partit i s’ha desenvolupat a la perfecció. Llàstima de l’expulsió i el fet que ens hagin empatat tan aviat després de marcar”, sentenciava l’entrenador d’Oviedo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)