Girona

Muniesa apunta a Qatar i Stuani no juga per lesió

Bounou, a la banqueta. El porter marroquí, inèdit en la pretemporada, va cedir la titularitat a Juan Carlos mentre no enllesteix la seva sortida

L’absència més cridanera en la primera convocatòria de Juan Carlos Unzué va ser la no presència de Cristhian Stuani. El motiu, almenys el principal, és que l’uruguaià arrossega unes molèsties al pubis que li han impedit entrenar-se amb normalitat durant la setmana, malgrat que el tècnic, en la prèvia del dia abans, no va descartar cap dels seus futbolistes per lesió. Tot i que el Girona no respirarà tranquil pel futur del seu pal de paller fins que no es tanqui el mercat, el 2 de setembre, l’uruguaià hauria d’estar en condicions per jugar la setmana vinent a Albacete contra el seu exequip.

L’altra gran novetat va ser l’absència, de l’onze i també entre els divuit, de Marc Muniesa. El lloretenc té una oferta per anar-se’n a Qatar a les files de l’Al-Arabi –volen un central esquerrà i Muniesa es el primer nom a la llista– i els dos clubs estan negociant les condicions de l’operació. El Girona, que va pagar més de 4 milions a l’Stoke City l’estiu passat, vol recuperar part de la inversió. L’absència de Muniesa en la convocatòria va ser coberta per Pau Resta, que no va ser l’únic futbolista del filial a la banqueta, perquè Unzué també va escollir Jofre Cherta.

Bounou, suplent

L’exporter del Lugo Juan Carlos va ser el porter titular del Girona en detriment de Yassine Bounou, que s’ha perdut tota la pretemporada i també ha mostrat la seva voluntat de deixar el club. El director esportiu, Quique Cárcel, ja va explicar que la sortida del marroquí –i de qualsevol altre jugador de la plantilla– depèn que algun club pagui la seva clàusula, que en el cas del porter és d’uns 5 milions d’euros. La tria d’Unzué en la porteria va deixar a la graderia José Aurelio Suárez. També van quedar fora de la convocatòria Kevin Soni –va tenir protagonisme en el tram final del curs passat a primera– i Carles Planas. El de Sant Celoni ha superat els problemes físics, però s’ha perdut gairebé tota la pretemporada i també entra en les travesses d’una possible sortida abans no es tanqui el mercat.

CONVOCATÒRIA

Jofre Cherta i Pau Resta, del filial, van entrar en la primera llista de divuit d’Unzué

DOS MOTIUS

El lloretenc té un peu a l’Al-Arabi i l’uruguaià no va superar unes molèsties al pubis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)