Girona

El Girona i Muniesa pacten la rescissió del contracte

Marxa. El central, pel qual va pagar traspàs l’estiu passat a l’Stoke City, tenia contracte amb els gironins fins el 30 de juny del 2021. El de Lloret de Mar podria fitxar per l’Al-Arabi de Qatar

El Girona ha arribat a un acord amb Marc Muniesa per rescindir el contracte que el vinculava a l’entitat fins el 2021. El club gironí, que va pagar traspàs per fer-se amb els serveis del futbolista a l’Stoke City l’estiu passat, prescindeix de mutu acord del central, que havia de ser un dels referents de la defensa com a futbolista de la demarcació amb experiència.

Muniesa va arribar cedit al Girona des de l’Stoke el curs 2017/18 –els blanc-i-vermells tenien una opció de compra obligatòria en cas de permanència a primera–. En la primera temporada, el de Lloret va disputar tretze partits en la màxima categoria (1.127 minuts) i la campanya passada, ja en propietat del Girona, dinou (1.407 minuts).

Tot i participar activament en la pretemporada, l’arribada d’Ignasi Miquel i una suposada oferta de l’Al-Arabi de Qatar ja el van apartar de la convocatòria del primer matx de lliga contra l’Sporting.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)