Girona

El Girona incorpora Santi Bueno, que firma per cinc temporades

Nova peça. Els gironins pesquen al central uruguaià, lliure després de rescindir amb el Barça, que els dos darrers cursos ha estat competint amb el Peralada

El Girona ha anunciat el fitxatge per les properes cinc temporades del central Santi Bueno. L’espigat defensor ha jugat l’última campanya i mitja a segona B amb el Peralada, l’antic filial del Girona.

L’uruguaià amb passaport italià va disputar dotze dels setze partits possibles des que va arribar al Peralada el gener de 2018, en la seva primera etapa a l’Alt Empordà. El curs passat, va jugar 29 partits de lliga convertint-se en una peça bàsica per al tècnic Chicho Pèlach quan va estar disponible.

El final de l’afiliació entre el Girona i el Peralada va fer que en primera instància, els gironins no exercissin l’opció de compra per Santi Bueno, que una vegada rescindit amb el Barça ha tornat a despertar l’interès blanc-i-vermell, club amb el qual ha firmat fins el 30 de juny de 2024.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)