2a divisió FEF

Álamo intentarà convèncer el cos tècnic de l’Olot

2a divisió B. L’exjugador del Girona i el Peralada s’adaptaria la mar de bé a la posició de carriler, coixa amb la marxa d’Alfredo i Guzmán aquest estiu

L’Olot va acabar les proves de pretemporada dissabte passat amb un partit amistós al camp del Sant Jaume de Llierca, el seu filial. L’equip dirigit per Raúl Garrido va vèncer 3-4 en el darrer test abans d’afrontar el primer matx de lliga, diumenge al municipal contra l’Ebre (a les 18 h). Del partit contra el Sant Jaume, de segona catalana, poques conclusions es poden extreure, però sí una en forma de novetat pel que fa a la plantilla. L’exjugador del Girona i del Peralada Sergi Álamo va ser titular a l’equip de Garrido i només va necessitar quatre minuts per inaugurar el marcador.

De moment, el carriler esquerre és a prova amb el conjunt de la Garrotxa i els tècnics avaluaran la seva possible incorporació abans que es tanqui el mercat de fitxatges el dilluns 2 de setembre. Sergi Álamo va passar pràcticament tot el curs passat en blanc al Peralada –només va jugar 79 minuts en la primera jornada de lliga a segona B contra el Sabadell (2-2)– després de tenir una infecció (quist pilonidal) que el va allunyar dels terrenys més del que estava previst a causa de complicacions.

Sergi Álamo es va formar a les categories inferiors del Girona i, fins i tot, va arribar a entrenar-se habitualment amb el primer equip. Quan més a prop semblava que estava d’entrar en els plans de Pablo Machín com a opció al carril –va participar en una pretemporada amb el Girona– es va trencar el mal·lèol peroneal, en un entrenament amb el primer equip, un altre fet que va frenar en sec la seva trajectòria ascendent.

El carriler esquerre va deixar lliure la seva fitxa el curs passat per tal que el Girona pogués incorporar algun jugador a la plantilla del Peralada i el 30 de juny va acabar el contracte amb els gironins. Ara, Álamo lluita per convèncer el cos tècnic olotí per rellançar, als 21 anys, la seva carrera esportiva.

El davanter de referència es fa esperar molt

A part de la possibilitat d’incorporar un nou carriler, amb Álamo a la posició preferencial i entrenant-se amb el grup, l’Olot està rastrejant el mercat amb l’objectiu de fitxar un davanter de referència que pugui aportar un bon grapat de gols, un aspecte clau per tenir unes aspiracions més ambicioses durant el curs. Els garrotxins tenen clar el perfil de futbolista que volen i Boris Garrós continua sent la prioritat, tot i que l’atacant està valorant altres ofertes de clubs estrangers. A falta del punta, el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, ara per ara hauria d’afrontar la primera jornada amb Joel Arimany com a nou pur, Natalio com a segon punta i la possibilitat d’adaptar Kilian Grant a l’atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)