Girona

Una inversió sense amortitzar

En clau econòmica. El Girona va fer una aposta molt forta per Muniesa, que es va enfilar per sobre de tretze milions d’euros, dels quals cap a cinc van anar a l’Stoke City en concepte de traspàs. El jugador també tenia una nòmina molt alta

El Girona no amortitzarà en cap cas la forta inversió que va fer per Marc Muniesa, amb una opció de compra obligatòria l’estiu del 2017 (si el Girona se salvava, havia de pagar traspàs tant sí com no a l’Stoke) que també duia implícit un contracte de llarga durada (fins al 2021) per intentar amortitzar el futbolista. Entre el cost de la cessió del primer any i el posterior traspàs, l’Stoke City va acabar ingressant cap a cinc milions d’euros. Muniesa també era un dels futbolistes situats en el tram alt de l’escala salarial de la plantilla de Montilivi. En els dos cursos a primera, el lloretenc ha percebut gairebé quatre milions (2+2) i li quedaven dos anys més a un preu similar. El cost total de l’aposta no era inferior a tretze milions d’euros.

En el comunicat emès ahir pel Girona per anunciar la desvinculació de Muniesa, el club va parlar només d’“acord econòmic”. En el cas que Muniesa hagués perdonat els dos anys que li quedaven per endavant, el Girona s’estalviarà vora quatre milions, però tot i això n’haurà desemborsat nou. I si l’Al-Arabi pagués traspàs, aquesta xifra s’haurà de restar als nou milions i l’estalvi seria un pèl superior.

UN ALT COST

13
milions,
aproximadament, era la inversió inicial del Girona per Muniesa entre traspàs i contracte (un any cedit i tres ja en propietat).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)