Girona

“Accepto el repte i intentaré tornar la confiança amb esforç”

Girona. El central Santi Bueno també ha estat presentat davant els mitjans. L’uruguaià s’ha mostrat agraït per la confiança del club, que li ha ofert un contracte fins el 2024

Pocs minuts després de presentar Gerard Gumbau, Santi Bueno, el nou central del Girona ha agafat el relleu a la sala de premsa de l’estadi de Montilivi. L’uruguaià, que firma fins el 2024 s’ha mostrat agraït per la confiança que el club ha dipositat en ell: “Estic molt agraït a tot el club per la confiança que tenen en mi. Accepto el repte i intentaré tornar la confiança amb esforç”, ha comentat el jugador del Peralada durant l’últim any i mig en qualitat de cedit pel Barça, club amb el qual va rescindir contracte fa escasses setmanes.

“M’ho prenc com una experiència el fet d’estar amb el Barça B a segona A tot i no debutar. Ara accepto l’oportunitat i vull continuar creixent”, ha explicat l’espigat central, que vol fer-se un lloc a l’equip i debutar, per fi, a segona A.

“L’equip és potent amb jugadors contrastats com Juanpe, Alcalá. Ells tenen més experiència a la categoria que jo però vinc a ajudar i guanyar-me una oportunitat”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)