Girona

El Girona torna a firmar Jonas Ramalho

Retorn. El conjunt blanc-i-vermell repesca al central de Barakaldo amb qui no es va entendre per renovar durant el curs passat. Encara sense equip, el central firma fins el 2022

El Girona i Jonas Ramalho finalment continuaran agafats de la mà després que el club i el futbolista arribessin a un acord per firmar un nou contracte. Els gironins i el de Barakaldo no es van entendre a l’hora de renovar durant la campanya passada però després d’acabar el vincle el passat 30 de juny les dues parts han decidit obrir un nou capítol i continuar junts fins el 30 de juny de 2022.

Ramalho ha jugat amb el Girona cinc temporades repartides en dues etapes. El basc va arribar al club el curs 2013/14 cedit per l’Athletic Club, que el va tornar a cedir als gironins el curs següent. Després de fer un parèntesi per tornar al Bilbao Athletic la campanya 2015/16 per recuperar-se d’una greu lesió, va tornar a terres gironines la temporada següent ja en propietat. El central ha encadenat tres anys més a l’entitat jugant 48 partits a primera i sent una peça important en els esquemes de Machín i Eusebio.

Després d’un període en què ni el club ni el jugador semblaven disposats a unir lligams, les necessitats dels dos han acabat provocant la redacció d’un nou contracte de tres anys. L’arribada del de Barakaldo permet a Unzué tenir coberta la posició de centrals amb el propi Ramalho, Alcalá, Juanpe, Ignasi Miquel i el també recent fitxat Santi Bueno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)