Girona

Ramalho: “Des del primer dia vaig dir que comptessin amb mi”

Presentat. El central basc assegura que torna a casa i que només una proposta interessant de l’estranger hagués evitat el seu retorn a Montilivi

Ramalho ha estat presentat aquest migdia com a nou jugador del Girona després de tornar al club on al juny en va sortir perquè se li acabava el contracte. En aquest sentit el director esportiu Quique Cárcel ha assegurat que “les negociacions es van aturar en les últimes jornades de la temporada passada per tota la incertesa que hi havia però durant l’estiu les converses han estat constants i sabem que ens pot aportar moltes coses”. En la mateixa línia s’ha mostrat el central basc: “Les dues parts vam decidir prioritzar l’equip i quan va acabar el curs Quique ja em va dir que volia que continués. Des de llavors li vaig dir que comptés amb mi, però també valorava la possibilitat de provar una altra lliga i l’experiència de viure en un altre país. Al final, estic molt content de tornar a casa, a un club que m’ha donat moltes oportunitats i on hi he viscut grans moments.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)