Girona

Punt final a l’etapa de Carles Planas a Montilivi

Rescissió. El Girona trenca unilateralment el contracte del lateral de Sant Celoni, que en les dues temporades al club només ha pogut jugar dotze partits de lliga i dos de copa per les lesions

Qui segur que ja no serà avui al Carlos Belmonte per veure el primer partit a domicili dels gironins serà Carles Planas. El lateral de Sant Celoni ja no és jugador del Girona, després que el club, que ja feia dies que li buscava una sortida però que no rebia cap proposta interessant, li ha rescindit unilateralment el contracte que els vinculava fins al final d’aquest curs.

La decisió no ha estat cap sorpresa, i és que el club ja havia donat mostres que no comptava amb ell per culpa del llarg historial de lesions que encadena. De fet, des que va aterrar a Montilivi l’estiu del 2017 –després d’aconseguir l’ascens a primera– el lateral ha hagut de veure més partits des de la graderia que els que ha pogut entrar a la convocatòria. Els seus números han acabat sent molt pobres. En la primera temporada només va acabar jugant cinc partits de lliga i el curs passat en va disputar set. En total només dotze partits de lliga, als quals cal afegir dues participacions en la copa. A més, aquesta temporada tampoc havia començat bé, perquè el de Sant Celoni es va lesionar en el primer partit de pretemporada contra l’Al-Arabi i ja no se l’ha tornat a veure amb la resta del grup.

Amb la seva sortida el club haurà de buscar una peça que completi el carril esquerre amb Mojica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)