Girona

Juan Carlos Unzué

Entrenador del Girona

“Si sempre juguem igual no aconseguirem l’objectiu”

El tècnic del Girona, Juan Carlos Unzué, des del dia que va arribar a Montilivi dona voltes a la mateixa filosofia: no tenir un sistema de joc definit i no jugar sempre de la mateixa manera. Abans del duel contra l’Albacete hi va tornar a insistir: “Entenc que els canvis de sistema generen més dubtes a l’entorn que a nosaltres, i és que és per ser més forts. De la mateixa manera que en cada partit, sigui a casa o a fora, hem d’escollir com jugar segons els defectes i les virtuts del rival, així que hem de dominar diferents registres i escenaris. La meva experiència em diu que sempre he tingut equips que eren molt recognoscibles, que marcaven molts gols i també n’encaixaven, i crec que amb aquesta fórmula no podrem aconseguir l’objectiu i que només ho farem si som variables.” Sobre el que no es va veure el tècnic tan segur ni content va ser sobre el fet de tenir una setmana curta –de diumenge a divendres– només de començar. “La part bona és que ho saps amb temps i pots planificar les sessions amb més marge, però d’entrenaments potents aquesta setmana només n’hem pogut fer dimecres”, va lamentar Unzué.

Unzué va repartir elogis cap al rival d’avui, tot i que no va amagar que per arribar al seu millor moment encara necessita temps. “Han fet un curs fantàstic i mantenen el mateix entrenador, és a dir, la mateixa idea de joc, però han perdut jugadors que eren molt importants i els nous que han arribat necessiten un procés d’adaptació per aprendre les idees de joc, que continuen sent les mateixes que el curs passat. Són un equip que no combina gaire i que busca arribar a les bandes encara que sigui amb joc directe, perquè la seva gran virtut és centrar i buscar els bons rematadors que té a l’àrea, així que si els deixem arribar amb comoditat a tres quarts de camp ens poden fer molt mal”, va analitzar l’entrenador navarrès, que no va donar importància a la derrota que els manxecs van encaixar en la primera jornada (3-0) contra l’Almeria. “No van ser tan inferiors i sempre tens el dubte de si després d’una derrota així reaccionaran bé o malament”, va concloure.

INCERTESA

“Mai saps com respondran després d’una derrota com la del primer dia, en què tampoc van ser tan inferiors”

EL RIVAL

“L’Albacete no és un equip que combini gaire, però si els deixem centrar amb comoditat ens faran molt mal”

REGISTRES

“Sempre he tingut equips molt recognoscibles i crec que d’aquesta manera no arribaríem al que necessitem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)