Girona

Destinat a tornar a casa

Feliç. Ramalho es va tornar a vestir de blanc-i-vermell en la presentació d’ahir, dos mesos després de deixar el club. “Per mi no és tornar, és continuar en un club que m’ha donat molt”, diu el central

“Les negociacions sempre venen de les dues parts, i en el cas de la renovació la temporada passada en parlàvem des de feia mesos, però en veure la situació que va agafar el curs en els últims deu partits com a club vam decidir aturar les negociacions pels dubtes que hi havia sobre el futur”, va deixar anar d’entrada el director esportiu, Quique Cárcel, en la presentació de Ramalho, deixant clar que si el central basc no va continuar al Girona el 30 de juny, quan se li acabava el contracte, va ser per una decisió interna. Des de llavors club i jugador van mantenir el contacte, com van assenyalar les dues parts, tot i que el seu retorn s’ha fet esperar moltes setmanes. “Hem anat parlant contínuament sobre la situació, però hi ha hagut moments de tot, alguns en què no hi havia lloc perquè ja teníem quatre centrals i el cinquè havia de ser jove amb progressió, però ara les dues parts ens hem entès i estem molt contents de tornar-lo a tenir a Girona”, va assegurar el director esportiu.

En la mateixa línia es va mostrar el central de Barakaldo, content de tornar a un club que pràcticament és casa seva després d’haver-hi jugat 153 partits en cinc temporades. “Quan estàvem parlant de la renovació es va aturar perquè vam prioritzar l’equip, però un cop acabat el curs ja em van dir que volien que continués i aquí estic. Per mi no és tornar, és continuar en un club que m’ha donat moltes oportunitats i grans alegries”, va comentar el central, tot i deixar clar que a banda del Girona també s’ha plantejat altres alternatives en els dos mesos que ha estat deslligat del club de Montilivi. “Des que es van posar en contacte amb mi vaig dir que no em descartessin i que comptessin amb mi, però per una experiència personal valorava la possibilitat de provar una altra lliga i viure en un altre país, però no ho volia dir fins que ho fes segur. Al final el club ha confiat en mi i jo en el club i ens hem acabat trobant”, explica.

Sobre els canvis que s’ha trobat Ramalho al vestidor, el central de Barakaldo va destacar la importància de mantenir “un grup de jugadors que fa anys que juguen junts a segona divisió i a primera”, i que “les incorporacions que han arribat són de gent molt humil i treballadora que ha encaixat ràpidament al grup”. “Junts volem aconseguir un objectiu molt clar”, va concloure Ramalho, que tornarà a lluir el dorsal 4, que l’havia agafat Muniesa però que ha tornat a quedar lliure, i com va reconèixer, li faria il·lusió “portar el braçalet del club que m’ha vist créixer”.

2013/14 2a A
LLIGA
Partits jugats 25
Minuts 1.927
Gols 0
Targetes G/V 1/1
COPA
Partits jugats 3
Minuts 300
Gols / T.G. / T.V. 0/1/0
2014/15 2a A
LLIGA
Partits jugats 36
Minuts 3.148
Gols 2
Targetes G/V 11/0
COPA
Partits jugats 2
Minuts 137
Gols / T.G. / T.V. 0/1/0
2016/17 2a A
LLIGA
Partits jugats 31
Minuts 2.744
Gols 2
Targetes G/V 8/0
COPA
Partits jugats 1
Minuts 90
Gols / T.G. / T.V. 0/0/0
2017/18 1a div.
LLIGA
Partits jugats 26
Minuts 2.298
Gols 0
Targetes G/V 3/0
COPA
Partits jugats 2
Minuts 180
Gols / T.G. / T.V. 0/1/0
2018/19 1a div.
LLIGA
Partits jugats 22
Minuts 1.618
Gols 1
Targetes G/V 4/0
COPA
Partits jugats 5
Minuts 450
Gols / T.G. / T.V. 0 /0/0
Partits en total 153
1a divisió 48
2a divisió A 92
Copa 13

ELS VESTIDORS

La temporada passada es va prioritzar el club, però a l’estiu ja em van dir que volien que continués i aquí estic
Valorava l’opció de provar una altra lliga en un país diferent, però vaig dir que comptessin amb mi
Jonas Ramalho
Central del girona
Al final del curs passat vam aturar les negociacions, però tot l’estiu hem anat parlant
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)