2a divisió FEF

Justícia des dels onze metres

2a divisió B. L’Olot arrenca la lliga amb una victòria treballada i merescuda. Els olotins, sòlids en defensa, van estavellar dues pilotes al travesser i Hèctor Simón va executar des del penal

OLOT 1 Ebre 0

OLOT:Ballesté; Aspar (Vivi, 80’), Alan Baró, Carles Mas; Blázquez, Masó, Hèctor Simón, Chavarría; Eloi Amagat (Pedro, 63’), Xumetra (Natalio, 70’); Kilian.EBRE:De la Cruz; Palomares, Aguza, Espín,Abel Moreno; Garrido, Jesús Rubio, Víctor; Álvaro (Barros, 60’), Fran García (Ayad, 75’); Adri de Mesa (Emaná, 67’).GOLS:1-0 (83’) Hèctor Simón.ÀRBITRE:Domato Pedreira.T.G.:a Alan Baró (37’), Pedro (93’), Blázquez (93’) i Kilian (94’), de l’Olot, i a Aguza (24’), Garrido (38’), Abel Moreno (46’) i Ayad (93’), de l’Ebre.T.V.:cap.PÚBLIC:895 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va començar la lliga amb un triomf meritori i just. Un gol d’Hèctor Simón des dels onze metres va decantar la balança però abans els olotins havien topat amb el travesser dues vegades.

El partit va començar amb l’Olot intentant controlar el ritme del joc a còpia de possessió, una premissa que per molt que passin les temporades no canvia. Tenir la pilota per sentir-se segur, dominador i allunyar el rival de la pròpia àrea és l’ingredient principal que intenta aplicar el conjunt de la Garrotxa, sobretot, quan juga com a local. En el minut 2, una centrada d’Hèctor la va deixar passar molt bé Kilian Grant, ahir davanter, però Blázquez va enviar als núvols la rematada en la primera aproximació. En els primers compassos, el joc va ser lent i les imprecisions vàries pels dos bàndols. En el 18, Álvaro gairebé fa el 0-1, però no va saber aprofitar una bona centrada des de l’esquerra i, quatre minuts després, Pol Ballesté va intervenir en dues ocasions de manera providencial a rematades de De Mesa, a boca de gol, i Víctor.

Abans del descans, l’Olot va semblar despertar-se de nou amb dues ocasions prou clares. La primera, a les botes d’Hèctor Simón, que va veure com Salva li refusava una rematada després d’una pentinada de Kilian (27’) i la segona, de Blázquez, que va enviar al travesser una falta a la frontal (41’).

Kilian força el penal

En la segona part les ocasions van escassejar tot i que per moments el joc es va trencar i el mig del camp dels dos equips anava a remolc. L’Ebre va avisar a través de l’estratègia i un xut d’Abel Moreno des de la frontal que Ballesté va enviar a córner (50’).

L’Olot va tenir paciència i en el 79’, Natalio va enviar una pilota al travesser sol davant Salva i poc després, en el 82, Kilian va rebre a la frontal, es va avançar a Espín i aquest li va fer penal. Hèctor Simón va executar molt bé i va marcar l’1-0 definitiu i la victòria en l’estrena de la lliga que feia justícia.

Davant teníem un bon rival però ha passat el que volíem que passés i és per estar satisfets
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Hi ha hagut algun moment de bogeria però l’equip ha estat bé i ha merescut guanyar. Sempre és bonic guanyar un enfrontament

Només una cara nova en l’onze inicial de l’Olot

Raúl Garrido, el tècnic de l’Olot, va apostar per un onze amb gairebé la totalitat de futbolistes que ja tenia a les seves ordres el curs passat. I és que només Kilian Grant va començar d’inici entre els cinc fitxatges que ha fet el conjunt garrotxí durant l’estiu. Joel Arimany, Natalio Lorenzo, Albert Vivancos ‘Vivi’ i el porter Marc Vito ho van veure des de la banqueta. De fet, el porter suplent va ser dubte fins a última hora per unes molèsties físiques que, fins i tot, li van impedir fer l’escalfament amb els seus companys.