Girona

“Per rendir hi ha d’haver competència”

Atret. Àlex Gallar, una de les apostes més fortes del Girona, arriba molt il·lusionat pel projecte de Montilivi i creu que la polivalència al davant l’ajudarà

“Des que va sortir la possibilitat, vaig dir als agents que m’agradaria venir a Girona. Tenia moltes ganes de ser aquí.” Àlex Gallar tenia la mateixa voluntat que el club blanc-i-vermell, convençut que el futbolista de Terrassa ha de ser un dels grans referents ofensius de l’equip, que vol recuperar la categoria perduda. Ha costat temps i diners –1,5 milions d’euros i 500.000 euros més en cas d’ascens– treure’l de l’Osca, al qual fins i tot va donar el triomf en la primera jornada. Lligat fins al 2023, Gallar espera “donar moltes alegries” a l’afició, de la qual va tenir ahir un petit tast, amb una trentena de persones en la seva presentació.

“Volia ser aquí. Estic molt content de formar part de la família del Girona.” Gallar, amb experiència en el futbol català, ja havia cridat l’atenció de Quique Cárcel fa anys. “Vaig tenir alguna oportunitat de fitxar-lo i em vaig penedir de no haver-ho fet. Ara he pogut, després de buscar-ho des del principi de l’estiu”, va comentar el director esportiu. “És un jugador que ha anat creixent molt, que ha passat els filtres de les categories i que ens pot ajudar molt. És un jugador diferent del que tenim. Té gol, mentalitat guanyadora i ens pot aportar diferents solucions al camp.” Precisament la versatilitat és una de les virtuts del terrassenc, que pot actuar a les bandes i al darrere del punta de referència i s’adapta bé a diversos esquemes de joc. “Penso que la polivalència m’ha donat molt, i crec que per al mister deu ser important aquest aspecte”, afirma Gallar. La zona ofensiva del Girona, especialment la segona línia, està plena de recursos i talent. “La competència, fins a cert punt, està molt bé. Per rendir al màxim, hi ha d’haver competència. Som molts a les mitges puntes, però cadascú té les seves característiques i no n’hi ha dos d’iguals”, defensa el futbolista. Hi està d’acord Cárcel: “A ell li agrada jugar a prop de l’àrea, ser creatiu i hàbil. Com a punta de referència, no el veig tant. Tenim jugadors de diferents registres i busquem varietat en aquesta zona.”

Gallar, que no va participar en el Girona-Osca amistós de vuit dies abans de començar la lliga –“tenia molèsties al peu dret”–, està preparat per començar a ser productiu a Montilivi: “Intentaré guanyar-me el lloc, i espero que sigui a partir de diumenge mateix.” El Girona ha començat la lliga amb mals resultats (1 punt de 6) però és un dels equips que, per plantilla i pressupost, haurien de manar a la part alta. “Se’n parla molt, que som una de les millors plantilles. És un orgull, però ho haurem de demostrar. Per molts noms que hi hagi, si no ho demostrem cada dia no servirà de res. Hem de donar tot el que tenim tots”, assenyala el vallesà.

Hi ha competència i varietat de recursos. Gallar té mentalitat guanyadora i gol i ens pot aportar diferents solucions
Quique Cárcel
Per molts noms que hi hagi, si no ho demostrem cada dia no servirà de res. Jo intentaré guanyar-me el lloc
Àlex Gallar
Tenia moltes ganes de ser aquí. És un projecte guanyador amb un repte molt gran i molt bonic que penso que acomplirem
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)