Girona

“L’estiu ha estat difícil però crec que he pres la decisió correcta”

Girona. El club de Montilivi i el davanter uruguaià han escenificat l’acord de renovació fins el proper 30 de juny de 2023, la notícia més esperada per als aficionats gironins

El Girona i Cristhian Stuani continuaran lligats fins el 2023. La notícia més esperada per als aficionats blanc-ivermells va saltar ahir al vespre amb l’anunci a les xarxes socials i aquesta tarda s’ha presentat l’acord de la renovació del davanter uruguaià davant els mitjans de comunicació.

“L’estiu ha estat difícil però crec que he pres la decisió correcta. Estic amb moltes ganes d’afrontar el repte que tenim per davant i ara hem de pensar en tornar al club a primera. Aquí m’han tractat sempre molt bé i això m’ha fet decantar”, ha comentat Cristhian Stuani, que ha afegit: “Soc un futbolista que m’agraden els reptes difícils i estic convençut que el nostre podem aconseguir-lo. El club ha fet un gran esforç per tornar a la màxima categoria i el que intentaré a títol personal és seguir fent el què he fet fins ara, donant-ho tot en favor de l’equip i del club”.

Tant Stuani com el director esportiu del Girona Quique Cárcel van reconèixer haver rebut ofertes de molts equips per canviar d’aires, unes propostes, però, que no han convençut a l’internacional per l’Uruguai: “He tingut moltes ofertes però crec en aquest equip i en la capacitat que té la plantilla per aconseguir l’objectiu. Només tinc paraules d’agraïment per a tothom i soc feliç del pas que he donat”, ha sentenciat Stuani, autor de 40 gols en les dues campanyes que el Girona ha jugat a primera divisió –21 el curs 2017/18 i 19 durant el passat 2018/19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)