Girona

Jonathan Soriano, per rematar-ho

Al davant. El Girona aposta pel davanter bagenc com a relleu de Choco Lozano, que se n’anirà al Cadis

La continuïtat de Stuani és tota una garantia, però el Girona té pendent encara un altre retoc a la línia ofensiva. El club confia tancar la incorporació de Jonathan Soriano, que acaba de rescindir contracte amb l’Al-Hilal de l’Aràbia Saudita. El davanter del Pont de Vilomara ha de cobrir el buit que deixa Choco Lozano, que se n’anirà al Cadis.

Jonathan Soriano és un vell desig de Quique Cárcel, que hi va contactar ja fa setmanes, quan encara hi havia incertesa respecte a la continuïtat de Stuani. Un dels obstacles era el sou i el contracte que tenia, però el davanter s’acaba de desvincular de l’Al-Hilal. Tot i que diversos clubs s’hi han fixat, el projecte del Girona és molt atractiu per al futbolista bagenc, i la intenció és enllestir l’entesa de manera imminent.

A punt de fer 34 anys, Soriano és un davanter centre acostumat a marcar gols. Va fer uns números espectaculars al Red Bull Salzburg, abans de jugar –amb contractes milionaris– a la Xina i a l’Aràbia Saudita. A segona A, el seu sostre és molt elevat, amb els 32 gols que el van convertir en el màxim golejador de la categoria el curs 2010/11, al Barça B.

Lozano, cap al Carranza

Choco Lozano, que va jugar els últims minuts a Albacete, ja no va participar en l’entrenament d’ahir al matí a La Vinya. Hi ha acord, tant del jugador com del Girona, amb el Cadis, i només s’ha d’acabar d’enllestir. Fitxat fa un any i mig pagant un traspàs al Barça del voltant d’un milió i mig d’euros i lligat amb un contracte fins al 2022, Lozano haurà tancat una experiència molt més breu i decebedora del que esperaven tant el club com ell. El futbolista no va oferir un bon rendiment a primera i ni tan sols haurà tingut l’oportunitat de fer un pas endavant a Montilivi a segona A, perquè ja no tornarà a vestir la samarreta blanc-i-vermella. La marxa de l’hondureny alliberarà una de les dues places d’extracomunitari –l’altra és per a Mojica– que permet la LFP a segona A.

Soni també marxarà

De tots els futbolistes joves que van començar la pretemporada amb Unzué, no se’n quedarà cap, més enllà de Pau Resta, Jofre Cherta i el porter Jonathan Morilla, que competeixen amb el filial. Kevin Soni, que va tenir participació testimonial a primera les dues últimes temporades, té com a destinació més probable l’Espanyol B, amb la idea que sigui com a cedit (té contracte fins al juny del 2022). També deixa el Girona el migcampista coreà Paik Seung-ho, que se’n va al SV Darmstadt de la segona alemanya.

GOLEJADOR VETERÀ

El club confia tancar l’acord amb Soriano, que ha rescindit contracte amb l’Al- Hilal

Kevin Soni, l’altre jove que marxarà

X.M.

De tots els futbolistes joves que van començar la pretemporada amb Unzué, no se’n quedarà cap, més enllà de Pau Resta, Jofre Cherta i el porter Jonathan Morilla, que competeixen amb el filial. Kevin Soni, que va tenir participació testimonial a primera les dues últimes temporades, té com a destinació més probable l’Espanyol B, amb la idea que sigui com a cedit (té contracte fins al juny del 2022). També deixa el Girona el migcampista coreà Paik Seung-ho, que se’n va al SV Darmstadt de la segona divisió alemanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)