Girona

“Hem de canviar la dinàmica el més aviat possible i això és demà”

Girona. Juan Carlos Unzué ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit de demà contra el Màlaga

Juan Carlos Unzué ha parlat aquest migdia en la prèvia del partit que el Girona disputa demà a Montilivi davant del Màlaga. Per al duel, pel qual no ha fet convocatòria té a tothom disponible menys a Valery, lesionat de llarga durada, i Ignasi Miquel, que el club ha anunciat avui que pateix un trencament fibril·lar al quàdriceps esquerre amb afectació al tendó i estarà de baixa 8 setmanes.

“És una pèrdua important perquè estava jugant amb bon rendiment per haver arribat al final de la pretemporada”, ha valorat el tècnic sobre el defensa. “És una mala passada. Ell deia que no tenia cap molèstia i en un xut... un trencament a la part davantera del quàdriceps, ara esperar que es recuperi bé”, ha dit. Unzué també ha parlat de l’esquema i ha tornat a explicar que l’equip ha de dominar diversos registres: “ En els últims anys la tendència és no jugar només d’una manera i veus equips amb molt bon rendiment jugant amb diferents sistemes i genera incertesa. El Màlaga també té aquesta capacitat; va començar amb línia de 5, va haver de canviar de sistema i després amb un 4-3-3 molt interessant. Veurem si repeteix el sistema”.

També s’ha referit al mercat de fitxatges i ha revelat que volen a Jonathan Soriano i un lateral esquerre: “Estem mirant un home de dalt amb gol. Un home és Jonathan soriano i s’esta treballant en aquest sentit i encara queden hores per prendre decisions. A la banda esquerra jo penso que necessitem un jugador més per aquesta posició veient d’on venen els que hi tenim. Si Mojica i Aday estiguessin en altres circumstancies no el necessitaríem però no esta de més per fiabilitat”.

Finalment, ha manifestat que confia en revertir la dinàmica i guanyar després de l’1 de 6 recollit. “Segueixo mantenint que hem de canviar la dinàmica el més aviat possible i això es demà. Em quedo tranquil veient l’equip entre setmana. Si un equip no es reactiva després de la derrota quan ho farà? “, ha assegurat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)