Territorial

A poc a poc i bona lletra

1a catalana. La Jonquera canvia pràcticament tota la plantilla per a aquesta temporada. El conjunt de l’Alt Empordà també remou la banqueta, amb l’arribada del tècnic Mario Fernández

La Jonquera ha apostat per canviar gairebé tota la plantilla per a aquest nou curs. Els únics jugadors que repeteixen de l’any passat són Arnau Garcia i Bruno Mueller. La resta de jugadors que van formar el conjunt alt-empordanès la temporada passada són baixes. També hi ha canvis a la banqueta, ja que l’equip ja no continuarà a les ordres de Jordi Boix, sinó que serà liderat per Mario Fernández. El tècnic palamosí arriba a la Jonquera procedent de l’acadèmia de futbol del València. El nou entrenador no vol posar-se cap objectiu concret, sinó que es planteja el curs com una cursa de fons en què caldrà competir en cada partit. Per tant, la filosofia de Fernández és anar fent, a poc a poc i bona lletra.

“La plantilla cada vegada va agafant millor forma. Vam començar amb dificultats pel fet que no sabíem en quina categoria jugaríem, però cada dia estem més a to i preparant-nos per quan comenci el campionat”, explica el tècnic de l’equip jonquerenc. I és que el conjunt fronterer depenia de si el Prat aconseguia l’ascens a segona B per mantenir-se a primera catalana i evitar el descens a segona determinat al maig.

La Jonquera tancarà la primera jornada de la lliga amb el seu primer partit de la temporada a casa de la Guineueta. El partit serà aquest diumenge a les set de la tarda.

LA VALORACIÓ

Tant si jugues a camp contrari com si jugues a casa són partits molt difícils de guanyar. És una categoria amb molta dificultat
Cada dia estem més a to i preparant-nos per quan comenci el campionat.
Mario Fernández
entrenador de la jonquera
PORTERS
Dani Muñoz (Marca de l’Ham), Sergi Garcia (Agullana)
DEFENSES
Zouhier Moustakim (l’Escala), Kenny Torres (Agullana), Steven Gallego, Ian Vila (Base Roses), Nfamoussa Sangare (Can Gibert), Abderrafiq Haidour (Farners), Diarra Daoudi (Vallecas CF)
MIGCAMPISTES
Lucas Ruiz (Argentina), Luis Daniel, Carlos Salva (Can Gibert), Marouan Al Gourari (Cassà), Alejandro Alminos (Marca de l’Ham), Bruno Muller (la Jonquera), Yaya Dieme (FC Gimno), Adrià Colomeras (JUV Peralada)
DAVANTERS
Steven Garcia (Palamós), Sergio Moreno (Base Roses), Arnau Garcia (la Jonquera), Denilson Rivas (l’Escala), Vinícius Jaló (FC Vitalaise) i Bruno Muller
BAIXES
Aleix Manzano, Dani Lobato, Pere Compte, Albert Genís, Joan Pujol, Ramon Masó, Miquel Juan, Àngel Hernández, Andreu Paneque, Sergio Barco, Albert Moñino, Marc Bech, Bernat Batlle, Ivu Jawo, Enric Genís, Joel Crespo, Pol Compte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)