Girona

El 12, de dedicat a l’afició a necessari

El Girona va anunciar a principis de juliol que, com a homenatge als aficionats, reservaria el dorsal 12 i no l’adjudicaria a cap jugador. Poc devia comptar en aquell moment el club que s’hauria d’acabar fent enrere. L’àrea esportiva ha apostat per una plantilla no només molt competitiva, sinó també molt llarga. Tant, que ha d’ocupar el que pretenia reservar com a reconeixement als aficionats. El Girona ocuparà 24 de les 25 fitxes del primer equip, però el 25 ha de ser per a un porter –si no és que és l’última fitxa lliure– i per això s’ha d’ocupar el 12, que vestirà Brian Oliván. José Aurelio Suárez, el tercer porter, tindrà dorsal del filial (el 27), tot i que inicialment se li reservava el 25. Valery Fernández s’ha quedat de moment sense, per culpa de la lesió de gravetat al genoll. Amb el filial competint a primera catalana, el Girona ha decidit tenir un bon gros de jugadors de la primera plantilla (s’ha assignat, això sí, el 29 a Pau Resta i el 33 a Jofre Cherta per a qualsevol emergència, poc probable).

Respecte de la plantilla de la temporada passada, el Girona 2019/20 presenta un total de setze cares noves. Curiosament, tots els vuit supervivents de la temporada passda conserven el mateix número: Johan Mojica, Jonas Ramalho –l’havia adquirit Marc Muniesa, però el va recuperar a partir del seu retorn i la sortida del lloretenc–, Pedro Alcalá, Àlex Granell, Cristhian Stuani, Borja García, Aday i Juanpe. Mai amb onze cursos a la Lliga de Futbol Professional el Girona havia tingut tantes fitxes ocupades al setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)