Girona

Guardiola visita al Girona i rep el carnet de soci

Girona. L’entrenador del Manchester City ha presenciat la sessió d’entrenament del primer equip a La Vinya

La sessió d’entrenament que el Girona ha dut a terme avui a La Vinya ha comptat amb la presència de Pep Guardiola. L’entrenador del Manchester City ha assistit a la jornada de treball, acompanyat de Delfí Geli, president del Girona, el seu germà Pere Guardiola, propietari i director executiu de Girona Football Group, empresa accionista del club i el director general, Ignasi Mas-Bagà.

A més, Pep ha rebut de mans de Delfí Geli, el carnet que el converteix en soci del Girona, així com una samarreta blanc-i-vermella amb el seu nom i el dorsal número 4. El tècnic ha explicat que tenia ganes de sentir-se part del club blanc-i-vermell: “L’any passat vam patir, aquest ho tronarem a fer. Em feia ilusió ser soci del Girona i vaig trucar al meu germà a veure si me’n podia fer”, ha dit als mitjans del club gironí. “Tan de bo, el Juan Carlos amb la seva gent puguin fer un bon any. No ens podem pensar que a l’octubre tot estarà fet. Segur que si tots pensen en l’objectiu tindran opcions de fer-ho”, ha afegit.

Pep ha aprofitat per visitar les instal·lacions de la Vinya i parlar amb Juan Carlos Unzué i diversos integrants de la plantilla del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)