Girona

Pep Guardiola visita La Vinya

Soci. L’entrenador del Manchester City va presenciar la sessió d’entrenament d’ahir al matí i el president, Delfí Geli, li va entregar el carnet de soci i una samarreta amb el dorsal 4

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, va visitar les instal·lacions de La Vinya que el Girona utilitza al PGA i va presenciar l’entrenament que va dirigir Juan Carlos Unzué, el primer de la setmana. El tècnic de Santpedor va assistir a la zona de treball acompanyat per Delfí Geli, president del Girona; pel seu germà Pere Guardiola, propietari i director executiu del Girona Football Group, empresa accionista del club de Montilivi, i pel director general del Girona FC, Ignasi Mas-Bagà.

Un soci més

Delfí Geli va aprofitar la presència del tècnic del City per entregar-li el carnet de soci del club de Montilivi. “Em feia il·lusió ser soci i vaig trucar al meu germà perquè me’n fes”, va dir Guardiola en un vídeo que el club va penjar a les xarxes. El president va aprofitar l’avinentesa per entregar-li una samarreta del Girona amb el nom de Pep al dors i el número 4, que era el que lluïa el tècnic quan jugava al Barça.

Guardiola va compartir uns minuts amb el tècnic Juan Carlos Unzué, amb qui pràcticament no va coincidir com a jugador, però sí en el cos tècnic del Barça, amb el de Santpedor al capdavant i el navarrès com a entrenador de porters. Guardiola també va parlar amb diversos jugadors, entre altres els capitans Granell i Aday; Pablo Maffeo (amb qui va coincidir al City), o Asier Riesgo (Guardiola el volia a la plantilla aquest estiu).

“Des de Manchester seguim tant com podem el Girona. Tant de bo puguin fer un bon any. La segona A és una cursa molt llarga i l’important és arribar als últims partits en disposició de lluitar per l’ascens.” Guardiola no va valorar la profunditat i qualitat de la plantilla, però sí que va revelar una de les claus: “Si el grup està unit, ho intentaran fins al final.”

PLANTILLA ÀMPLIA

Pep Guardiola va destacar “la unió al vestidor” com una altra de les claus de l’èxit

OBJECTIU: L’ASCENS

“La cursa és molt llarga i s’ha d’arribar als últims partits en bona disposició”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)