Girona

El Girona recupera Stuani i té una sola baixa

A l’entrenament. L’uruguaià, alliberat de la selecció i del judici a València, prepara el partit contra el Rayo

La presència de Cristhian Stuani ha estat la gran novetat de l’entrenament del Girona a La Vinya del PGA. L’uruguaià ha tornat de València, on s’està jutjant el presumpte partit arreglat entre el Llevant i el Saragossa del curs 2010/11, pendent que el citin a declarar. El judici ha provocat que la federació uruguaiana hagi alliberat el davanter de concentrar-se amb la selecció. Havia estat convocat per jugar contra Costa Rica i els Estats Units, cosa que li hauria impedit participar diumenge en el Girona-Rayo. Amb aquest nou escenari, en canvi, Unzué podrà disposar del seu gran referent ofensiu en la segona cita consecutiva a Montilivi.

La plantilla s’ha entrenat a La Vinya amb les últimes cares noves, el porter Asier Riesgo i el lateral Brian Oliván. També hi era Borja García, substituït contra el Màlaga. L’única absència és la del central Ignasi Miquel, lesionat. El jove Pau Resta també ha participat en l’entrenament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)