Girona

Unzué: “El Rayo és un dels principals candidats”

Un lesionat i sis descartats. L’entrenador repeteix convocatòria i deixa fora per motius tècnics Riesgo, Calavera, Bueno, Brian, Coris i Jonatan Soriano

Juan Carlos Unzué ha decidit concentrar l’equip aquesta nit per al partit de demà contra el Rayo Vallecano i ha fet una convocatòria de divuit jugadors, que és exactament la mateixa que la del darrer duel contra el Màlaga. Ignasi Miquel s’ha quedat fora per lesió, però el tècnic ha hagut de descartar fins a sis jugadors: Calavera, Coris, Santi Bueno, Jonatan Soriano i les dues incorporaccions d’aquesta setmana, Asier Riesgo i Brian Oliván.

Convocatòria.

Juan Carlos, José Aurelio Suárez, Maffeo, Ramalho, Alcalá, Juanpe, Mojica, Aday, Granell, Gumbau, Borja García, Samu Saiz, Diamanka, Jozabed, Jairo, Marc Gual, Àlex Gallar, Cristhian Stuani.

Els descartats.

“Pot semblar un problema, però aquest és el meu desig. Disposar de tots els jugadors i haver de prendre jo aquestes decisions. Per a mi, però, tots són molt importants. Els que juguen i els que es queden fora, perquè aquí es tracta que tots estiguin involucrats al màxim. I els que es queden fora han de saber que aportaran molt més dels que ells senten ara”.

El partit contra el Rayo.

“Crec que serà espectacular, i més d’anada i tornada que el del Màlaga. El Rayo es un rival directe claríssim i un dels principals candidats a l’ascens. De les millors plantilles de la categoria. Tenen algunes baixes per compromisos internacionals, com Advíncula i Andrés Martín, però té molta profunditat de plantilla i supliran bé aquestes baixes”.

Stuani.

“Disposar d’ell és una gran notícia per a nosaltres. Dimecres no va entrenar però dijous, divendres i avui ha treballat al mateix ritme i está bé”.

Els equips de Jémez.

“Ell té el seu segell i les seves plantilles són recognoscibles sempre. Allà on va ja tracta de portar el perfil de futbolista que vol per al seu joc. Són equips que, quan superen la primera línia de pressió, son molt verticals i acaben les jugades molt ràpidament i amb efectivitat. Sense pilota, pateixen. Una mica com nosaltres. Serà molt important fer una pressió alta i robar a prop de la seva àrea”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)