2a divisió FEF

Un gol al 94’ amarga les Festes del Tura a l’Olot (0-1)

Cruel. Els de Raúl Garrido perden contra el Lleida el primer partit de la temporada després d’anar de més a menys i viure el pitjor desenllaç possible

Les Festes del Tura han acabat amb una decepció per a l’Olot després d’un partit molt igualat contra el Lleida que s’ha decidit en l’última jugada amb un gol d’Àlex Felip que ha certificat la primera derrota de la temporada dels olotins.

La primera part ha tingut poc ritme, però l’Olot ha dominat el partit. Els de Raúl Garrido han superat sense gaires problemes la pressió, tímida però molt alta, del Lleida i han controlat la possessió, tot i que no han generat moltes ocasions. Això sí, n’ha tingut dues de molt clares, amb una rematada de cap d’Aspar i un xut al ninot de Kilian després d’una gran jugada de Pep Chavarria.

El Lleida pràcticament no ha existit fins als últims minuts de la primera part, quan ha començat a tenir més presència sobre el camp. El canvi de guió s’ha certificat en la represa, quan els lleidatans han agafat el control del partit i han arribat a l’àrea de Ballesté amb perill. Liberto, en un parell d’ocasions, ha estat a prop d’obrir la llauna i després l’ha tingut Eder en el tram final amb Bellesté venut, però el seu remat ha sortit desviat per molt poc. Al final el gol dels lleidatans ha arribat al 94’, en un xut d’Àlex Felip des de l’interior de l’àrea en una jugada embolicada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)