Girona

Un ple per accelerar

Repte assolit. El Girona completa amb victòries les dues jornades seguides a Montilivi, cosa que no va aconseguir mai a primera, i tanca la jornada en zona de ‘play-off’ d’ascens

Després de quedar sense guanyar en les dues primeres jornades –empat contra l’Sporting (1-1) i derrota a Albacete (1-0)–, el Girona tenia la pressió de dues visites exigents a Montilivi, en només vuit dies de diferència, amb la necessitat de començar a accelerar. I tot i que superar dos duels seguits a casa sempre costa, i amb l’afegit de l’ansietat que havia acumulat l’equip a Montilivi, els d’Unzué han fet un pas endavant que s’ha reflectit en la classificació. El Girona ha passat de l’onzè al sisè lloc, el que tanca la zona de play-off d’ascens a primera.

Després dels sis punts seguits en una setmana, els blanc-i-vermells n’acumulen 7 de 12 possibles. El líder és el Cadis, que ha guanyat els quatre partits i que dissabte rebrà el conjunt blanc-i-vermell. També hi ha al davant l’Almeria (deu punts), que s’enfrontarà al Girona en la segona visita en quatre dies dels d’Unzué a Andalusia.

Dos anys i mig

El Girona no acumulava els sis punts possibles de dues jornades seguides davant la seva afició des de mitja temporada 2016/17, la de l’ascens a primera, amb resultat idèntic (2-0) contra el Còrdova i el Sevilla Atlético, coincidint amb el canvi de volta. Després, van arribar quatre sèries a primera divisió, una de prometedora –el 4 de 6 contra l’Atlético i el Màlaga que va servir de presentació a l’elit– i tres de decebedores: una d’un punt i dues de cap.

SEMPRE COSTA

L’últim cop amb sis punts en dues jornades seguides a casa és a mig curs de l’ascens

I ARA, DOS A FORA

L’equip gironí puja cinc llocs i té per sobre el Cadis i l’Almeria, els dos pròxims rivals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)