Girona

Rotacions a la vista?

Dos partits en tres dies. Els partits als camps del Cadis (dissabte) i Almeria (dimarts) és la primera oportunitat per a Unzué d’utilitzar un dels fons d’armaris més amplis de tota la 2a A

“De canvis, en faré, segur, sobretot quan hi hagi partits entre setmana. Hi haurà oportunitats per a tots”, va dir Juan Carlos Unzué en la vigília del Girona-Rayo, quan la setmana de tres partits (Cadis, Almeria i Las Palmas) encara es veia lluny, tot i que l’entrenador ja l’albirava. Ara ja gairebé és a sobre. I quan s’acabi el partit al Carranza (dissabte cap a 2/4 d’11), no faltaran ni 70 hores perquè comenci el del Jocs del Mediterrani.

Serà la primera gran oportunitat per al tècnic per utilitzar el fons d’armari que té i que molts entrenadors de segona A voldrien. A més, són dos partits a fora i amb molts quilòmetres pel mig (del partit a Cadis, el Girona tornarà diumenge amb un vol regular diumenge des de Sevilla, i a Almeria hi anirà i tornarà el mateix dia del partit, dimarts, amb un vol xàrter), cosa que fa pensar que Unzué haurà de tenir molt en compte aspectes com el cansament i la frescor de cames més enllà de les molèsties i les lesions que hi puguin haver.

Poques rotacions

De moment, el tècnic del Girona és lluny d’utilitzar totes les peces que ha posat a la seva disposició l’àrea esportiva. Dels 25 jugadors que té en la plantilla n’ha fet servir 18, un dels quals (Choco Lozano, que va jugar 8 minuts a Albacete) ja no hi és. I de tots aquests, n’hi ha tres que estan cridats a ser importants però que no acumulen ni una hora a dins el camp després de quatre jornades. Són Johan Mojica (ha tingut alguna molèstia física), Jozabed (va ser dels últims a arribar) i Samu Saiz, que possiblement va ser la gran notícia d’aquest estiu per als aficionats més enllà de la renovació de Cristhian Stuani. Saiz només ha sortit amb comptagotes en el tram final del duel contra l’Sporting i quan ja pintaven bastos a Albacete, però en els dos darrers partits no ha disputat ni un sol minut.

Un altre dels futbolistes cridats a tenir protagonisme és Jonatan Soriano, que de moment ni tan sols s’ha estrenat en una convocatòria. Unzué ja va dir que al davanter li faltava ritme perquè venia d’una lliga que no es pot ni comparar amb la segona A, però quan Soriano estigui al 100% el tècnic afegirà una variable més a la complicada missió de gestionar un grup molt nombrós. Diumenge passat, amb un únic lesionat (Ignasi Miquel), Unzué ja va haver de descartar fins a set futbolistes de la convocatòria. I quan tingui els 25 jugadors disponibles, seran vuit.

L’altra oportunitat per fer rotacions serà la competició de copa, que enguany canvia de format i el gruix no es concentra fins a partir del gener.

ESPERANT EL DEBUT

Unzué ha utilitzat divuit futbolistes, però n’hi ha vuit que encara no han jugat ni un minut

NOMÉS 40 MINUTS

Sobta l’ostracisme de Samu Saiz, un dels jugadors cridats a marcar grans diferències
Ja va deixar clar que aprofitaria la proximitat dels partits per posar frescor a l’equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)