Mitja hora per reflexionar

Tous. El Peralada perd al camp de l’Horta (4-2) un partit en què la feblesa defensiva dels xampanyers en els primers trenta minuts va ser absoluta

horta 4 peralada 2

HORTA:Yamandu; Peke, Arnau Campeny, Castillo, Coro; Bermúdes, Joan Vives, Edgar Tejada, Ferran Tacón (Marc Rio, 62’); Erik (Barrera, 71’) i Adri Recort (Mateo, 74’).PERALADA:Aroca; Canal, Cunill, Sergi Romero; Carles Puig, Ivan Amoedo, Èric Vilanova, Pep Piany (Ritxi, 46’); Jorge Torres (Marc Medina, 29’); Ferrón (Arnau Ortiz, 71’) i Pime.GOLS:1-0 (1’) Erik. 2-0 (7’) Ferran Tacón. 3-0 (28’) Castillo. 3-1 (53’) Marc Medina. 4-1 (56’) Adri Recort. 4-2 (79’) Marc Medina.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:als locals Yamandu, Peke i Arnau Campeny; i als visitants Cunill i Ivan Amoedo.PÚBLIC:uns 600 espectadors.

Tercera jornada i tercera derrota d’un Peralada que deixa pinzellades del que pot arribar fer, però que demostra que encara li falta molt rodatge per estar al nivell de molts equips de la categoria. I és que ahir, al camp de l’Horta, els xampanyers van fer una primera part desastrosa que va deixar el partit vist per a sentència, però en la segona van oferir una imatge millor que va servir per maquillar una mica un marcador que anava pel camí de ser d’escàndol.

Els problemes del Peralada són sobretot defensius i l’Horta no va tardar ni un minut a aprofitar-ho. Adri Recort, que va fer un partidàs, va rebre a banda i va fer una centrada aparentment inofensiva que ni la defensa ni el porter dels empordanesos van tallar abans que Erik la desviés al fons de la xarxa per fer l’1-0 al cap de 47 segons. No hi podia haver una descripció millor per al desgavell defensiu del Peralada, que amb tres centrals i dos carrilers no arribava a tapar els locals ni per fora ni per dins. De fet, Adri Recort en va tornar a treure profit al minut 7, quan va assistir Ferran Tacón per fer el 2-0. La sensació de feblesa defensiva era tan gran que el 3-0 de Castillo (28’) en un córner no va sorprendre. Entre tota l’allau de l’Horta el Peralada només va tenir una ocasió, claríssima, per marcar, però Pime, tot sol i amb el porter venut, va rematar fora.

Després de la primera mitja hora només es podia anar a millor i el canvi a una defensa de quatre i l’entrada de Marc Medina hi van ajudar. També l’Horta, abaixant una mica les revolucions i afluixant en la pressió, hi va contribuir. La reacció va semblar a prop en alguns moments, sobretot quan Medina va fer el 3-1 després d’una recuperació de Vilanova (53’), però Adri Recort va donar la tranquil·litat a l’Horta en un contraatac tres minuts després. El 4-2 definitiu, també de Medina, va arribar tard, però va premiar una mica la millora del joc del Peralada en la segona part.

Només començar hem comès dos errors que ens han sentenciat i hem hagut d’anar a remolc des dels primers minuts
Volíem fer mal a l’Horta amb els carrilers però ho han contrarestat molt bé des de l’inici